reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zářivá světla velkoměsta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.3% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.12.2008
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2007
Out-Of-Way
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2009
Saara77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2005
smíšek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.7.2010
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2016
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2014
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2010
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2012
Cheryl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25142minih25142Teror (1997) 
Under Pressure n
minih13085minih13085Muriel se vdává (1994) 
Muriel's Wedding n
minih37091minih37091Cesta kolem světa za 80 dní (2004) 
Around the World In 80 Days n
minih50766minih50766Můj milý, můj drahý (2009) 
My One and Only n
minih19032minih19032Slepá spravedlnost (1994) [TV film] 
Blind Justice n
minih42311minih42311Valčík na rozloučenou (1940) 
Waterloo Bridge n
minih122621minih122621Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn (1977) 
Agent 69 Jensen i Skorpionens tegn n
minih81264minih81264Krev na křídlech (2010) 
Passion Play n
minih8186minih8186Henry a June (1990) 
Henry & June n
minih40645minih40645Královna Alžběta: Zlatý věk (2007) 
Elizabeth: The Golden Age n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.3 % (14)
5   - curil
8   - Mlapiska
7   - Out-Of-Way
8   - Saara77
7   - smíšek
9   - oulisna
7   - MysteryIll
5   - rockwoman
8   - rosta12
10 - Gremmie
8   - renod
7   - miratskyl
8   - marresi
7   - Cheryl

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady

01:35 - 01:50

13 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Šťastné údolí (2014) [TV seriá...

01:10 - 02:00

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:25 - 02:05

23 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:20 - 02:25

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.245/0.205