Zari
ohodnotit

Zamilované dvojice

Loving Couples

Další název:
Milující páry
Žánr:
Rok:
1980
Délka:
94 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Zamilované dvojice
Doktorka Evelyn Lucas Kirbyová je zralá a zkušená lékařka, jež má za manžela chirurga Waltera Kirbyho, který je ve svém oboru pokládán za jednoho z nejlepších. Možná i kvůli tomu je svou prací naprosto posedlý. Evelyn se v důsledku nedostatku pozornosti ze strany Waltera cítí zranitelná a osamělá, a tak si začne aférku s mladším a velmi atraktivním realitním makléřem jménem Gregg Plunkett. Greg je stejně jako Evelyn zadaný, jeho přítelkyní je televizní rosnička Stephanie Becková. Když se Stephanie dozví o nevěře, je značně rozrušená a rozhodne se vše říct Walterovi. Nad sklenkou se navzájem litují, ovšem přeskočí mezi nimi jiskra a brzy vznikne další aférka. Gregg ovšem mezitím udělá zásadní chybu a podlehne neodolatelným svodům své klientky Charlotte Liggettové. Netrvá však dlouho a všechny utajované zálety se dostanou na světlo. Následuje legrační soutěž v lásce mezi čtyřmi lidmi, jejichž současné vztahy jsou až příliš okatě nestabilní... a každý z nich z této bitvy odejde o něco moudřejší.

Zdroj: HBO Europe
dabing


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zamilované dvojice
Evelyn (Shirley MacLaine) je schopná lékařka středního věku, provdaná za Waltera Kirbyho (James Coburn), též lékaře, špičkového odborníka ve své oblasti, téměř posedlého svou prací. Díky časově náročnému a fyzicky i psychicky vyčerpávajícímu povolání se jeden druhému zcela odcizili. Práce proměnila jejich život ve sled neustálých hektických aktivit, honbu za penězi a uznáním. Ve vzácných chvilkách, kdy jsou konečně spolu sami v luxusně zařízeném domě, si už ale nemají ani co říci. To je hlavní důvod, proč se přes svůj věk stále ještě atraktivní Evelyn vrhne rovnýma nohama do milostné aféry s mladým makléřem Gregem Plunkettem (Stephen Collins). Greg má ale přítelkyni Stephanií (Susan Sarandon), která se o pletce svého přítele dozví a vše prozradí Walterovi. Když pak společně nad skleničkou zahánějí smutek z nevěry svých partnerů, zachovají se stejně jako oni. Záhy vše vychází najevo, a to, co mezi oběma páry následuje, je dojemný souboj o lásku…

Zábavnou komedii, uváděnou též jako „Milující páry“ (v orig. Loving Couples), natočil s hollywoodskými hvězdami režisér Jack Smight.


Autor: Veronika42

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Povídka malostranská (1981) [T...

14:50 - 16:30

60 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Kruté moře (1953)

13:55 - 16:00

115 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Volby 2024

13:45 - 18:00

125 minut již uběhlo
130 minut zbývá do konce

Prima - Zítra to roztočíme, drahoušku....

14:55 - 17:05

55 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Reklama