Zari
ohodnotit

Zákon ulice

Urban Justice

Další název:
Pomsta v mene syna (SK)
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
95 minut
„Není špatný jako oni - je mnohem horší!“
Popis / Obsah / Info k filmu Zákon ulice
Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin a nechtělo s tím nic mít. Ale to je velká chyba. Mladík má totiž otce s temnou minulostí, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce jenom dvě věci: spravedlnost a pomstu. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna, se Simon Ballister stěhuje do té nejhorší části města. Uvítání členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá odradit a kvůli dopadení vraha se nezastaví před ničím. Gangsterů, pod vedením Armanda Tuckera, je víc. Disponují větší palebnou silou, mají ochranu od zkorumpovaných policistů, kteří označili smrt jeho syna za nehodu, a jsou nebezpečně bezohlední. Nebude to na Simona Bellstera příliš?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zákon ulice
Tento film vypráví o muži jménem Simon (Steven Seagal), jehož syn, který pracuje u policie, je zapleten do korupce a následkem toho je zabit. Na scénu přichází Simon, který je rozhodnutý za každou cenu pomstít smrt svého syna a neváhá zabít každého, kdo by mu v tom chtěl zabránit. Zákon ulice je nejnovějším snímkem akční hvězdy Stevena Seagala. Zároveň je prvním seagalovým filmem, který se od roku 2002 promítal v amerických kinech.


Autor: videofil

Popis / Obsah / Info k filmu Zákon ulice
Mladý poctivý policajt přišel o život během přestřelky a policejní oddělení to označilo jako násilný čin. Ale to je velká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce jedinou věc: spravedlnost. Kvůli tomu, aby nalezl vraha svého syna se Simon Ballister (Steven Seagal) stěhuje do té nějhorší části města. Uvítání od členů místního gangu příliš přívětivé není, ale Ballister se nenechá snadno odradit a kvůli dopadení vraha nezastaví před ničím. Ganhsterů je víc, disponují větší palabou silou, mají policejní ochranu, jsou neohrožení a nebezpečně bezohlední. Nebude to na Bellstera příliš?

Seagal v tomto filmu nemá dubléra. Konečne přišiel na to, že je třeba zhubnout a vyměnit svůj kožený hrubý kabát na který jsme byli zvyklí za něco jiného. Seagal se začal v bojových scénách znovu hýbat a dokazuje, že nepatří do starého železa.


Autor: emons

Popis / Obsah / Info k filmu Zákon ulice
Mladý policajt přišel o život během přestřelky apolicejní oddělení to označilo jako náhodný násilný čin. Ale to je veliká chyba. Mladík má totiž otce, který náhodou prošel výcvikem u zvláštních sil, zažil si pouliční rvačky, má ocelové nervy a chce jedinou věc: spravedlnost.


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:50 - 01:45

31 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

ČT2 - Moulin Rouge

22:50 - 00:50

91 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

23:40 - 00:40

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:40 - 00:45

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Reklama