Zari
ohodnotit

Zákon mlčení

Code Of Silence

Další název:
Kód mlčení
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
100 minut
„Chuck Norris v roli neúplatného policejního detektiva.“
Popis / Obsah / Info k filmu Zákon mlčení
Na zpustlých periferiích Chicaga zuří válka, ve které proti sobě stojí rodina Comachů, organizace Luna a policie. Při sledování zastřelí jeden z detektivů nevinného mladíka a tvrdí, že šlo o sebeobranu. Jeho kolega, nováček, který je u něj na zácviku, je postaven před rozhodnutí, jestli má vypovídat pravdu, a tak se ovšem postavit proti ostatním policistům, nebo zachovat osudový „zákon mlčení“. Cusack, poctivý policista, objeví, co se stalo, a není schopen mlčet. Když dojde k rozhodující poslední přestřelce, zjistí, že zůstal naprosto sám. Cusack je ale armáda o jednom muži…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Zákon mlčení
V jedné z nebezpečných chicagských čtvrtí má pod policejním dohledem proběhnout transakce, při níž mají být usvědčení drogoví dealeři. Dva policisté se pod přezdívkami Doc a Spider účastní akce, při níž mají „zakoupit“ velké množství kokainu od Jihoameričana Victora Comacha. Plán akce se však nezdaří, protože její průběh naruší znepřátelený gang rodiny Comachů pod vedením Tonyho Luny. Ten zastřelí oba policisty, zraní Victora Comacha a zmocní se kokainu. Během následující přestřelky mezi oběma gangy i policií zastřelí důstojník policie Cragie nevinného hispánského chlapce, vše ale naaranžuje tak, aby to vypadalo, že chlapce zabil v sebeobraně. Vyšetřování nezdařené operace dostane na starost detektiv chicagské policie seržant Eddie Cusack, který musí nejen vyřešit smrt nebohého dítěte a úlohu policejního důstojníka v ní, ale také boj znepřátelených gangů.

Autor/Zdroj: Popis
televizní program


Popis / Obsah / Info k filmu Zákon mlčení
Na zpustlých periferiích Chicaga zuří válka, ve které proti sobě stojí rodina Comachů, Organizace Luna a poldové. Při sledování zastřelí jeden z detektivů nevinného mladíka a tvrdí, že šlo o sebeobranu. Jeho kolega, nováček, který je u něj na zácviku je postaven před rozhodnutí, jestli má vypovídat pravdu a postavit se tak ostatním policistům a osudovému "Zákonu mlčení". Cusack, poctivý policista, objeví co se stalo a rozhodně nemlčí. Když dojde k poslední přestřelce zjistí, že zůstal naprosto sám. Cusack je ale armáda o jednom muži.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Popis / Obsah / Info k filmu Zákon mlčení
Jeden z nejoblíbenějších představitelů hrdinů akčních filmů karatista Chuck Norris, v roli spravedlivého a nekompromosního seržanta Eddieho Cusacka. V Chicagu je spousta sešlých předměstí. Zuří tu drogová válka, ve které proti sobě stojí tři strany - rodin aComachů, Organizace Luna a poldové. Ne všichni jsou však poctiví jako Eddie Cusack. Ten je rozhodnut obchody přerušit a pouští se do boje nejen proti znepřáteleným drogovým gangům, ale také významným obchodníkům a zkorumpovaným policistům, kteří se do obchodu s drogami zapletli.
Cinema 1992/9/68

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Pod pokličkou (2006) [TV pořad...

04:45 - 05:10

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté výpravy (2005) [TV ...

04:25 - 04:50

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

4 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:00 - 05:00

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zora Bösserlová

Bösserlová Zora

Naposled navštívené:
Zora Bösserlová

Bösserlová Zora