reklama
 
ohodnotit

Zákon gangu

Paid in Full

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
97 minut
„Jediné místo, kde se dá vydělat, je Harlem a jeho drogové podsvětí.“

Celkové hodnocení filmu Zákon gangu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2010
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.7.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.7.2011
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.6.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.11.2009
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2009
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.9.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.6.2014
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.6.2010
btip007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2012
RENDYspt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih24392minih24392Živá pochodeň (1990) 
Spontaneous Combustion n
minih49098minih49098Krvavá loupež (2007) 
Living & Dying n
minih64152minih64152Lakovka (1980) [TV inscenace] 
Lakovka n
minih32695minih32695Krvavá neděle (2001) 
Bloody Sunday n
minih9110minih9110Indiáni z Větrova (1979) 
Indiáni z Větrova n
minih43748minih43748Králové ro(c)ku (2006) 
Tenacious D in the Pick of Destiny n
minih79254minih79254Otřes systému (2006) 
Shock to the System n
minih29701minih29701Podezření (1999) 
Under Suspicion n
minih25783minih25783Supertajná zbraň (1997) 
Steel n
minih11232minih11232Lebkouni (1989) 
Alien Nation n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - curil
9   - BinLADIN
5   - Bara.40
4   - Faye
7   - satyr
4   - Jarda.ftr
6   - rosta12
5   - sluníčko
10 - Gremmie
6   - Kiki-Jiki
4   - btip007
10 - RENDYspt
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146318
Osobností: 621443
Fotografií: 550775
Plakátů: 262401
Obsahů a biografií: 134164

Poslední komentáře

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Když se spojí chudý lid,   dokáže vybojovat své   zájmy. A to navzdory   vrchnosti. Ať už je   feudalistická či   kapitalistická. Ve hře jsou více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Walesa: Člověk naděje (2012) [2k...

Walesa: Člověk naděje
Film těží z neobyčejného   osudu Lecha Walesy a krásně   ho ukazuje jako obyčejného   člověka. Pro našince   zajímavá lekce z historie   souseda.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Hačikó - příběh psa (2009)

Hačikó - příběh psa
Věrný pes doprovázející   páníčka každý den na   vlak. Tragédie tento   stereotyp přeruší, ale pes   stále čeká. Srdcervoucí   příběh u kterého   nezůstane jedno oko suché.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 9 / 10

I dva jsou rodina (2016)

I dva jsou rodina
Fajné, ale špica tedy ne-e.   Omar Sy je bezpochyby skvělý   herec, který dokáže svou   energií dokáže zastínit   vše ostatní. Tak tomu bylo i více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Cesta do Afriky (2013)

Cesta do Afriky
Málokdy se sejde v thrilleru,   který se tváří vážně,   tolik nesmyslů a   nelogičností. Pytláci jsou   zároveň pašeráci zbraní.   Pět mužů více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.555/0.514