reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zajati vesmírem

Marooned

Další název:
Zajatci vesmíru; Zajatí vesmírom
Rok:
1969
Délka:
120 minut, 4375 metrů
Premiéra v ČR:
1971
„Zápas o záchranu posádky kosmické lodi.“

Celkové hodnocení filmu Zajati vesmírem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2008
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.7.2011
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2013
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.11.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2009
red.mann
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2015
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
JRrun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72438minih72438O korunu krále Karla (2007) [TV pořad] 
O korunu krále Karla n
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih41262minih41262It´s All Gone Pete Tong (2004) 
It´s All Gone Pete Tong n
minih48575minih48575Sherlock Holmes (2009) 
Sherlock Holmes n
minih131174minih131174La casa del fin de los tiempos (2013) 
La casa del fin de los tiempos n
minih126316minih126316Monsters - Temný kontinent (2014) 
Monsters: Dark Continent n
minih41645minih41645V zajetí rychlosti (2005) 
The World's Fastest Indian n
minih48033minih48033Oběť zla (2007) 
Timber Falls n
minih114671minih114671San Andreas: 3D (2015) 
San Andreas: 3D n
minih21733minih21733Upír Nosferatu (1921) 
Nosferatu, eine Symphonie des Grauens n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - Justik66
8   - tomast
6   - kahi
6   - radek840
8   - Johnny1
6   - red.mann
6   - rika-ml
8   - JRrun
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606597
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.283/0.259