NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Žádný problém

Pas de problème!

Další název:
Bez problému!
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Žádný problém

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2007
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2018
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2013
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2017
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12861minih12861Morálka banditů (1976) 
Die Moral der Banditen n
minih46307minih46307Goebbelsův pokus (2005) 
Das Goebbels-Experiment n
minih95702minih95702Estonka v Paříži (2012) 
Eestianna Pariisis n
minih16866minih16866Právě začínáme (1946) 
Právě začínáme n
minih23470minih23470Záhadný kontraband (1964) 
Échappement libre n
minih38908minih38908Ve stínu lovce (2003) 
The Snow Walker n
minih18907minih18907Skateboard Kid (1993) 
n
minih145742minih145742Skrytá čísla (2016) 
Hidden Figures n
minih41046minih41046O Rozárce a zakletém králi (1985) [TV inscenace] 
O Rozárce a zakletém králi n
minih66929minih66929Ve znamení duhy (2010) 
The Rainbow Tribe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
10 - argenson
9   - curil
6   - Faye
7   - K882
9   - oulisna
6   - wrangler
8   - Johnny1
5   - karesm

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Afrikou letem světem

18:10 - 19:00

15 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:20 - 19:30

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:52

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177653
Osobností: 678025
Fotografií: 710723
Plakátů: 337978
Obsahů a biografií: 162288

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení