reklama
 
ohodnotit

Žádný problém

Pas de problème!

Další název:
Bez problému!
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Žádný problém

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2007
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.7.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2017
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2018
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35978minih35978Divoký Mesiáš (1972) 
Savage Messiah n
minih46393minih46393Rolling Stones (2007) 
Shine a Light n
minih32499minih32499Matrix: Nová návštěva (1999) 
Matrix: Revisited n
minih30778minih30778Ve spárech Yakuzy (2000) 
Brother n
minih41693minih41693Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče (1988) [TV inscenace] 
Strom pohádek: Bez práce nejsou koláče n
minih12343minih12343Město žen (1980) 
La Cite Des Femmes n
minih48255minih48255Po stopách hvězd: Pavel Bobek (2008) 
n
minih28362minih28362Třináct dní (2000) 
Thirteen Days n
minih114775minih114775Scooby-Doo: Šapitó! (2012) [Video] 
Big Top Scooby-Doo! n
minih62261minih62261Bravo, girls: Hurá do toho! (2007) 
Bring It On: In It to Win It n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
10 - argenson
9   - curil
6   - Faye
4   - ponorka.ba
9   - oulisna
8   - Johnny1
6   - wrangler
7   - K882
5   - karesm

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

14:50 - 16:00

56 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Národ bez hlav

14:55 - 15:55

51 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

15:00 - 15:55

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

15:30 - 16:35

16 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150064
Osobností: 632727
Fotografií: 573208
Plakátů: 272084
Obsahů a biografií: 137929

Poslední komentáře

Malá podmínka štěstí (1989) [TV ...

Malá podmínka štěstí
Tak mi naprosto uniklo co tím   básník chtěl říci.   Ještě že to bylo tak   krátké. Naprosto tomu   chyběla pointa a nahráno na   ni rozhodně bylo.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Bez doteku (2013) [2k digital]

Bez doteku
Zcela mimořádně souhlasím   v některých věcech s panem   Bartoškem. Zásadní slabinou   filmu je nesrozumitelný   scénář, zatěžkaný navíc   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Pražské noci (1968)

Pražské noci
Hned první povídka je super   rozjetá ale hned je zazděná   hluchým místem s podivnými   pazvuky. Lezlo mi to na nervy   a posunul jsem. Bez bodů. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Skřivánčí ticho (1989)

Skřivánčí ticho
Jo, tohle já můžu furt a   furt. Ne tu část s Josefem,   ale celou tu na vesnici.   Takže jsem se dost bavil i   když to hlavní téma   skladatele pro mne nebylo.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Libeňský čaroděj (1988) [TV insc...

Libeňský čaroděj
Papundekl nepapundekl, tohle   si nezaslouží vůbec nic.   Příběh je zbytečně   oplácán komedianty, herci   nehrají, děj hrozný.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.295/0.256