';
ohodnotit

Žádný problém

Pas de problème!

Další název:
Bez problému!
Žánr:
Země:
Rok:
1975
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Žádný problém

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.6.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.8.2007
K882
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.1.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2017
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2013
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2010
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36283minih36283Okres na severu (1980) [TV seriál] 
Okres na severu n
minih11355minih11355Leť, ptáku, leť! (1978) 
Leť, ptáku, leť! n
minih49897minih49897Plán B (2001) 
Plan B n
minih105387minih105387Sesláno z nebe (1999) [TV film] 
It Came from the Sky n
minih39436minih39436Legenda o Jiřím a drakovi (2004) 
George and the Dragon n
minih82777minih82777Záležitost rodiny (2008) 
Affaire de famille n
minih47912minih47912Oko dravce (2008) 
Eagle Eye n
minih56311minih56311Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka (1989) [TV inscenace] 
Fidlovačka aneb Žádný hněv a žádná rvačka n
minih2575minih2575Aféra z titulní strany (1972) 
Sbatti il mostro in prima pagina n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (8)
10 - argenson
9   - curil
6   - Faye
7   - K882
6   - wrangler
9   - oulisna
8   - Johnny1
5   - karesm
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183568
Osobností: 687968
Fotografií: 735582
Plakátů: 354418
Obsahů a biografií: 168975

Poslední komentáře

Šéfové na zabití 2 (2014)

Šéfové na zabití 2
Byť se snímek ´Šéfové na   zabití´ (2011) jevil ve   svých taškařických   zábavný, pokračování se   nikdo zrovna nedožadoval. I   stalo se a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Hněv Boží (2022)

PROCESOR!

Hněv Boží
Nemůžu jinak než plnou   palbu, snad je to i tím, že   téma je mi blízké.   Koketoval jsem se psaním a o   tajemným a všemocným   spisovateli, více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 10 / 10

Zloději času (1981)

Zloději času
Zase ta britská skříň. Je   to jak v televizní sérii   „Letopisy Narnie“ (1990),   jen obráceně. Tady ze   skříně vyskočí trpaslíci   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Invaze lupičů těl (1955)

Invaze lupičů těl
Původní verze Lupičů má   pořád silnou působivost a   to i přesto, že je už přes   šedesát let stará.   Kaufmanův remake z roku 1978   je však více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Fakulta (1998)

Fakulta
Velice příjemnej   teenagerovskej sci-fi   horůrek, taková nenáročná   oddechovka. Čerpá z   podobného námětu jako   třeba Věc, Mutant nebo více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení