reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.2.2017 a svátek má Patrik. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Začátek dlouhého podzimu

Další název:
Kos je vůl
Rok:
1990
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.10.1990
„…jehož konec vzal rychlý spád“

Celkové hodnocení filmu Začátek dlouhého podzimu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.9.2013
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.3.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2009
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2017
Moravaczech
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.12.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39650minih39650Kiss Kiss Bang Bang (2005) 
Kiss Kiss Bang Bang n
minih80091minih80091Porci con la P.38 (1978) 
Porci con la P.38 n
minih50075minih50075Vášeň muže (1989) 
Pasión de hombre n
minih59045minih59045Vražedný omyl / Tváří v tvář nepříteli (2001) 
Facing the Enemy n
minih27192minih27192Vítejte v Holly Springs (1998) 
Cookie's Fortune n
minih55128minih55128Přítel vrahem (2004) 
A Killer Within n
minih41306minih41306Smrt po internetu (2005) 
Dot.Kill n
minih14466minih14466Noční vidiny (1990) [TV film] 
Night Visions n
minih15514minih15514Pasťák (1968) 
Pasťák n
minih4056minih4056Biliárový král (1961) 
The Hustler n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52 %
5   - curil
2   - hvezdyn
6   - rosta12
5   - HANSIE242
8   - Moravaczec
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141326
Osobností: 605478
Fotografií: 525916
Plakátů: 253593
Obsahů a biografií: 130121

Poslední komentáře

Na špatné straně hlavně (2016)

Na špatné straně hlavně
Steven Seagal si jako obvykle   zahrál někoho bývalého.   Tentokrát je to bývalý   federální agent, toho času   coby ochranka v obchodním   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Muž na míru (2013)

Muž na míru
Umíme se chovat pěkně   pošetile, když se snažíme   někomu imponovat...takové je   poselství tohoto snímku a je   to asi jediné, co mne   více >

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Dr. No (1962)

Dr. No
Nejsem zarytý fanda JB, ale   občas na filmy s ním   číhnu, ačkoliv nejsem   znalec předlohy ani knihy   atd. tak úvodní film je   dobrý a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Supertornádo (2012) [TV film]

Supertornádo
Děsná slátanina. Ten kdo   napsal scénář by měl   dostat zvláštní ocenění.   Taková blbost by se měla   trestat.

Autor: satyr | Hodnocení: 2 / 10

Čtvrtá hvězda (2014) [TV seriál]

Čtvrtá hvězda
Pohodové koukání u kterého   se člověk velice rád   zasměje . Přišlo mi že s   přibývajícími díly   přibilo trocha nudy.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.671/0.648