reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zabít je snadné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2009
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
hanik.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2007
Robosand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih27721minih27721Pod povrchem (2000) 
What Lies Beneath n
minih30581minih30581Vdaná žena (1964) 
Une femme mariée: Suite de fragments d'un film tourné en 1964 n
minih64675minih64675Pomsta tygra (1979) 
Long quan n
minih51209minih51209Daleko od Moskvy (1950) 
Daleko ot Moskvy n
minih43792minih43792Sirotci (1997) 
Orphans n
minih5729minih5729D.N.A. - Stvoření netvora (1996) 
DNA n
minih44254minih44254Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (1972) [TV inscenace] 
n
minih21607minih21607Údolí panenek (1967) 
Valley of the Dolls n
minih29903minih29903Feťáci (1998) 
Another Day in Paradise n
minih17847minih17847Riskantní karta (1992) [TV film] 
Wilde Card n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 %
5   - curil
9   - MARi0
6   - ignac1
7   - Kycky
7   - rosta12
6   - hanik.n
8   - Robosand

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa po Paří...

17:25 - 18:25

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Drazí sousedé (2016) [TV seriá...

17:30 - 18:50

6 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:35 - 18:55

1 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144979
Osobností: 617236
Fotografií: 542409
Plakátů: 259681
Obsahů a biografií: 132792

Poslední komentáře

Případ nevěrné Kláry (2009)

Případ nevěrné Kláry
Já se chtěl jen mrknout,   jestli to byla opravdu taková   kravina, jak zde hodnoceno. A   je tomu tak. Nebudu se ani   rozepisovat. I jako erotický   film to bylo naprosto k   ničemu.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Matěji, proč tě holky nechtějí? ...

Matěji, proč tě holky nechtějí?
Matěji, proč tě holky   nechtějí
Matěj se   potlouká vesnicí a není   zrovna veselý i přesto, že   je kolem veselí plno.   Kolotoče, více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vlhká místa (2013)

Vlhká místa
Já nevím proč ve mne   pořád hlavní   představitelka vzbuzovala   pocit, že je kluk. Navíc   byla protivná jak sršeň za   košilí. Ale zase více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Vrahem z povolání: Utrpení soudc...

Šok..

Vrahem z povolání: Utrpení soudce Karla Vaše
a to doslova,dokument o téhle   kreatůře by se měl vysílat   povinně na školách.Šéf   oddílu který postřílel   ustupující vojáky, přiznal   více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Kráska v nesnázích (2006)

Kráska v nesnázích
Kráska v nesnázích je malá   přehlídka českých   charakterů ve výborné   režii a s kvalitním   hereckým obsazením.Ano, je   to hořký příběh a není v   něm skoro nic komediálního,   ale je to skvělý film.

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.423/0.385