reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Zabít je snadné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.3.2009
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.9.2008
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.8.2008
Robosand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.11.2014
hanik.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17920minih17920Rodičovství (1989) 
Parenthood n
minih8238minih8238Highlander II - Síla kouzla (1991) 
Highlander II - The Quickening n
minih22454minih22454Vetřelec 3 (1992) 
Alien 3 n
minih18111minih18111Ruby (1992) 
Ruby n
minih86582minih86582Výprava za českými čerty (2005) [TV cyklus] 
Výprava za českými čerty n
minih124942minih124942L'infermiera di notte (1979) 
L'infermiera di notte n
minih16240minih16240Polda (1988) 
Cop n
minih30406minih30406Nahoru, dolů (2000) 
Bounce n
minih9562minih9562Jemné umění obrany (1987) 
n
minih7769minih7769Freddy, zvířata, senzace (1964) 
Freddy, Tiere, Sensationen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (7)
5   - curil
9   - MARi0
6   - ignac1
7   - Kycky
7   - rosta12
8   - Robosand
6   - hanik.n

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 06:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Osud č. A2026

05:30 - 05:59

26 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

1 minut již uběhlo
154 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

03:55 - 06:20

121 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151315
Osobností: 635440
Fotografií: 576005
Plakátů: 274083
Obsahů a biografií: 139142

Poslední komentáře

Equalizer (2014) [2k digital]

super

Equalizer
Zajímavě a napínavě   natočený akční film s   Danzelem

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Jurský svět: Zánik říše (2018)

PROCESOR!

Jurský svět: Zánik říše
Tak je mi to líto, ale i   další díl nepřekoná mé   poslední hodnocení této   série o velkých   ještěrkách. Je to vždy   vlastně stejný. Celkem více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Martinův den (1984)

Martinův den
Vězeň na útěku beroucí si   jako rukojmí malého kluka,   mezi nimiž postupně vznikne   přátelský vztah. Snímek,   který svým námětem   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

The Foreigner (2017)

PROCESOR!

The Foreigner
Tak film rozhodně nenudí. A   i když tam jsou politický   tlaky z IRA, není tam toho   politikaření tolik, aby se v   tom nedalo vyznat. Můžeme více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Invaze (1980)

Nemá ho niekto stiahnutý ?

Invaze
Mne sa veľmi páčil, videl   som ho jediný raz presne v   tento pondelok ,pred 28 rokmi,   20.8.1990, na to,že bol   natočený za veľmi   více >

Autor: alvin | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.238/0.201