Zari
ohodnotit

Zabiják z Bangkoku

Bangkok Dangerous

Další název:
Sniper z Bankoku
Žánr:
Země:
Rok:
1999
Délka:
105 minut
„Jedna kulka pro dvě hlavy“

Komentáře k filmu Zabiják z Bangkoku

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Phreaker
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2010
Hezký film s relativně   smutným obsahem. Líbí se   mi, že bratři Pangové   neudělali z hlavního hrdiny   žádného drsného   nelítostného zabijáka. A i   když se má své city a   nakonec i lásku nemůže již   změnit to co je. Je vrah. Je   to jeho zaměstnání a to se   nezmění. Nezbývá než   soucítit s rodinami jeho   obětí.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Ehm, co k tomuto snímku   říci. Snad jen to, že ne   příliš veselý děj může   spoustu diváků odradit. Jsem   ráda, že tento   "morbidní" snímek,   má v sobě i dějvou linku o   lásce, ikdyž ne zrovna se   šťastným koncem. Aneb co   udělá hluchoněmý nájemný   vrah, když přijde o všechny   své blízké? A za zmíňku   určitě stojí vtipná   babička lékárnice :-D.   "Máš nevychované   přátele, ani mě   nepozdravil." "Babi,   on je hluchoněmý."   "Ikdyž je nemocný,   pozdravit mě mohl." No   to sem se válela smíchy :-D.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2019
Bezohledný a spolehlivý   hluchoněmý nájemný vrah   začne zpochybňovat svůj   způsob života poté, co se   zamiluje do obyčejné dívky,   což samozřejmě přinese   neblahé následky. Antihrdina   bez bázně a hany, kterému   divák prostě musí fandit. A   to obzvlášť, když se   doslova jedná o   shakespearovské drama. Celý   snímek je plný různých   nápadů a zajímavých   přístupů k dané věci.   Jedná se o čistý filmový   úder geniality dvojčat Oxide   Pang Chun a Danny Pang,   údajně čerpající z   filmových děl hrdinského   krveprolití v přímé   tradici Johna Woo a Wong Kat   Wai. Je-li tomu tak, musí   posoudit už jen diváci.   Každopádně je ve filmu   znát tradiční žánrová,   temná, melancholická,   zákeřná a krvavá   atmosféra v rámci pevného   příběhu a to s minimem   dialogů. Ano, dohromady se   tady toho moc nenamluví.   Obrazy hovoří za vše.   Bratři Pangové se snažili o   svůj vlastní styl a to jak   ve vyprávění, tak i ve   vizualitě daných scén.   Například emocionální   finále nemůže nikoho nechat   na pochybách. V rámci   uměleckého vnímání se   však přeci jen místy   zbytečně až moc tlačí na   pilu, čímž krapet vzniká   nejasnost ve struktuře děje.   Každopádně se dá   považovat snímek, coby   debutový film bratrů   Pangových v rámci akčního   thrilleru za povedený   filmový start. A to ten film   ani moc finančně nestál.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Nebezpečný cíl (2007)

 Nebezpečný cíl (2007)
Nebezpečný cíl n
Bangkok Dangerous
Žánr: krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Oxide Pang, Danny Pang

(remake)

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

28 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Přiložte na ohně!

19:15 - 19:40

13 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

33 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jean-Paul Sartre

Sartre Jean-Paul

Naposled navštívené:
Jean-Paul Sartre

Sartre Jean-Paul