reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Zabijáci

Pour le plaisir

Další název:
Everybody is a Killer; Každý je vrah
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
82 minut

Celkové hodnocení filmu Zabijáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2010
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74610minih74610Bílý pes (1982) 
White Dog n
minih47312minih47312Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Osudový zápas (1980) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Smertelnaja schvatka n
minih10413minih10413Kolja (1996) 
Kolja n
minih51013minih51013Strážce zákona (2008) 
MR 73 n
minih122249minih122249Kotě (1959) 
n
minih123538minih123538V hlavě (2015) [DCP] 
Inside Out n
minih48161minih48161O skleničku víc (1953) 
O skleničku víc n
minih45744minih45744Nákupčí peří (1967) 
Skupljači perja n
minih24790minih24790Vdovička spadlá s nebe (1937) 
Vdovička spadlá s nebe n
minih31229minih31229Mack the Knife (1990) 
Mack the Knife n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
7   - curil
4   - ignac1
9   - satyr
6   - rika-ml
6   - Sheriff.Ja
8   - tatakarel
5   - psichy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253901
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.18/1.159