reklama
 
ohodnotit

Zabijáci

Pour le plaisir

Další název:
Everybody is a Killer; Každý je vrah
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
82 minut

Celkové hodnocení filmu Zabijáci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2009
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2009
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
tatakarel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2010
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54879minih54879Poslední vládce větru (2010) 
The Last Airbender n
minih26834minih26834F. L. Věk (1970) [TV seriál] 
F. L. Věk n
minih33453minih33453Teroristka (1998) 
The Terrorist n
minih12155minih12155Matka Kráčmerka (1934) 
n
minih41703minih41703Jeptiška (2005) 
La Monja n
minih48107minih48107Utopím si ho sám (1989) [TV film] 
Utopím si ho sám n
minih24152minih24152Ztracený svět: Jurský park (1997) 
The Lost World: Jurassic Park n
minih44169minih44169Ned Kelly (1970) 
Ned Kelly n
minih62348minih62348Dvanáct měsíčků (2012) [TV film] 
Dvanáct měsíčků n
minih36787minih36787Choking Hazard (2004) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
7   - curil
4   - ignac1
9   - satyr
6   - rika-ml
6   - Sheriff.Ja
8   - tatakarel
5   - psichy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150697
Osobností: 634059
Fotografií: 574688
Plakátů: 273054
Obsahů a biografií: 138421

Poslední komentáře

Vrať se mi (2000)

Vrať se mi
Krásný, jednoduchý a velice   půvabný romantický snímek,   kde není nouze ani o city a   slzy. Takřka dvouhodinová   stopáž sice budí rozpaky, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volání (2014)

Volání
Detektivní příběh o   sériových vraždách   opírající se o určitý   druh manipulace spojené s   biblí. Scénář by se hodil   i na obyčejný více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Šílená matka (2015)

A Nihilo Nihil

Šílená matka
Tento film nie je akože zlý,   je prázdny. Je priam až   neuveriteľné, ako sa dá   natočiť tak nezmyselný a   hlavne prázdny film. Fakt   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Red Dog (2011)

Red Dog
TAKTO sa majú rozprávať   príbehy kámo!
..........................   ..............................   ......

Autor: Knell | Hodnocení: 10 / 10

Kupé (1994) [TV pořad]

Pohoda a legrace

Kupé
Přestože cestování vlakem   ČD leckdy nebývá legrace,   zpodění výluky atd. Tenhle   vlak byl plný pohody a   smíchu, prostě realax   podívaná a poslýchaná. :-)

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.324/0.289