reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Za úsvitu [TV film]

By Dawn's Early Light

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Za úsvitu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2007
martanek085
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2007
psichy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40535minih40535Experti (2006) 
Experti n
minih4898minih4898Cable Guy (1996) 
The Cable Guy n
minih27111minih27111Vodonoš (1998) 
The Waterboy n
minih53812minih53812Frajeři v krabici (2007) 
Boxboarders! n
minih9967minih9967Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se (1986) 
No Retreat, No Surrender n
minih37009minih37009Sex instruktor (2001) 
Speaking of Sex n
minih8735minih8735Hrdinný kapitán Korkorán (1934) 
Hrdinný kapitán Korkorán n
minih37800minih37800Vyvolené (2002) 
Chek law dak gung n
minih25005minih25005Pan Magor (1997) 
Mr. Magoo n
minih41025minih41025O velkém nosu (1983) [TV inscenace] 
O velkém nosu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
7   - ajaajena
6   - sofry
8   - AlbertPeta
10 - martanek08
2   - opl
6   - psichy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526198
Plakátů: 253746
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.267/0.242