Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro přidání videa k filmu se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Za sklem

Tras el cristal

Další název:
In a Glass Cage
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
110 minut

Obsah filmu Za sklem

 
Nejkontroverznější film Augustí Villarongy byl inspirován zrůdnými skutky barona de Raiseho a vyzývavě slučuje motivy sadismu, dětských vražd, pedofilie a homosexuality s fašistickým námětem. Brilantní studie na pomezí hororu a mysteriózního thrilleru o libidu, smrti a temných stránkách člověka.
Agustí Villaronga nakročil do celovečerní tvorby rázným způsobem a nesmazatelně se zapsal do filmových dějin. Debutantské Za sklem je bezpochyby režisérův nejkontroverznější snímek a lze jej bez okolků zařadit mezi nejvíce zneklidňující umělecká díla posledních třech dekád, např. vedle rané tvorby Michaela Hanekeho, Gaspara Noého či Larse von...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
španělská
 
 
Zvuk:
Dolby Digital (SDDS/DTS)
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Za sklem >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.2.2016
Tak tohle není horror, ale thriller, když už. A   i o tom pochybuji. Pro ne to není ani jedno ani   druhé, ale pro mne je to blbina. Nejde o to, že   je skoro celý film ve tmě, na to jsem si zvykl.   Ani o to že zbytečně spojili koncentrák,   současnost a do toho zamíchali děti. Jde mi   spíše o to, že se hodně kecá, nebo chcete li,   čte. A to má být jako to gore, co jsem o tom   četl? No vitej. Pokud vás baví na něco   podobného čučet přes sto minut, tak koukejte.   Já se nudil a jen občas mně z nudy něco   vytrhlo. Takže pro mne prostě film k ničemu.   Holt patřím do jiné škatule.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Za sklem (1986)Za sklem (1986)Za sklem (1986)Za sklem (1986)
Reklama