Zari
ohodnotit

Winx Club - Výprava do ztraceného království

Winx Club – Il segreto del regno perduto

Další název:
Výprava do ztraceného království; Winx Club: the Secret of the Lost Kingdom; Winx Club: Výprava do strateného kráľovstva
Země:
Rok:
2007
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.5.2008
Popis / Obsah / Info k filmu Winx Club - Výprava do ztraceného království
Před šestnácti lety se nejmocnější bojoví mágové Magické dimenze obětovali, aby porazili Zlo. Nyní je osud království v rukou mladé dívky Bloom, víly Dračího plamene. Doprovázena svými kamarádkami z Winx Clubu, musí Bloom čelit té největší výzvě: vstoupit do hlubin temné dimenze a bojovat proti zlu, aby přivedla své rodiče zpět k životu a odhalila záhadu spojenou s jejím původem. Uspějí Bloom, Flora, Stella, Layla, Musa a Tecna a porazí ty nejděsivější stvůry z nočních můr? Naleznou opět posledního krále Sparxu? Podaří se Bloom zachránit ztracené království a stane se princeznou Sparxu? Osud celé Magické dimenze je v rukou šesti statečných dívek.

Zdroj: SPI International


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Winx Club - Výprava do ztraceného království
Animované fantastické vyprávění Winx Club – Výprava do ztraceného království o boji statečné víly Bloom, doprovázené kamarádkami z Winx Clubu a dalšími bojovými Mágy, za záchranu ztraceného království Sparxu natočil režisér Iginio Straffi na základě své televizní série z roku 2004, kterou vysílá TV Prima pod názvem Winx Club. – Šestice víl má podle tvůrců „vymazlený styl“. Nejsou to žádné křehké bytosti, neboť vypadají jako dnešní teenagerky a také tak mluví. Mladší dívčí publikum mají oslnit „trendy“ oblečením na svých dokonalých postavách. Jdou samozřejmě s dobou, takže používají nejrůznější technické vymoženosti. Starý pohádkový svět, představovaný třeba zbrojířem Hágenem, je těmito novodobými atributy nemilosrdně vytlačen. Zároveň se ovšem vytrácí hodnota přátelství či lásky, o nichž měl film být. Pohnutou minulost království se tvůrci snaží nešťastně „odvyprávět“ v dlouhých promluvách. Samotný děj rádoby efektního snímku je zredukován na několik rozvleklých akcí, prokládáných kýčovitými písněmi.
-dh-, Filmový přehled 2008/7


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Odysea: Mýtus nebo realita?

17:35 - 18:30

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

17 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Reklama