Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Waiting for forever

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Waiting for forever
Na tuhle podivnou romantiku   jsem se rozhodla koukat díky   Rachel Bilson, kterou jsem si   v poslední době oblíbila a   to díky seriálu Hart of   Dixie. Co se týče   příběhu, tak jestli   čekáte klasickou romantiku,   tak to se šeredně pletete,   podobných filmů jako je   tenhle je opravdu málo, ale   přesto, že nejsem velký   romantik tohle si mě   příliš nezískalo. Rachel   zde tolik nezáří a větší   hvězdou filmu je zde Tom   Sturridge, kterého vůbec   neznám, ale byla to   příjemná změna. Příběh,   řekla bych v podstatě   obyčejný, ale přesto   nečím odlišný. Ale ten   konec, no nevím, mohlo to   skončit jinak a pak bych   mohla hodnotit ještě lépe.   Na jedno zkouknutí film   rozhodně je, ale věřím,   že se najdou lidi, kterým se   bude film líbit.
netty.vanity
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.5.2012
Co tím asi tak chtěl básník říci?
Ani sympatická Rachel tenhle   film nezachránila. Nemám ji   za bůhví jakou herečku, v   Hart Of Dixie je skvělá a ve   filmech zase většinou   průměrná, s těmi jejími   výkony je to trochu jako na   horské dráze. Každopádně   příběh je naprosto o   ničem, trailer vypadal na   slibnou romantiku a místo   toho jsem dostala jedno velké   nic o labilním klukovi,   který si povídá s mrtvými   rodiči, tváří se jako   naivní osmiletý kluk a   pronásleduje dívku, se   kterou se přátelil jako   dítě. Celou dobu jsem si   přála dát Willovi facku,   aby mu zmizel ten pitomý   zasněný výraz z tváře.   Jen tak mimochodem a úplně   zbytečně se na pozadí děje   odehrála samoúčelová   vražda, nemluvě o tom, jak   ke konci jela Emma za Willem,   přestože to byl labilní a   uplakaný idiot a ona už ho   téměř neznala (možná má   ale taky nějakou psychickou   poruchu a dává přednost   slabochům před chlapy).
Navíc tam nedávalo smysl   víc věcí a já nějak   nechápu, co to mělo   znamenat.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Serge Riaboukine

Riaboukine Serge

Něžná (Une femme douce)

Něžná
Une femme douce

211: Volání o pomoc (211)

211: Volání o pomoc
211

Naposled navštívené:
Serge Riaboukine

Riaboukine Serge

Něžná (Une femme douce)

Něžná
Une femme douce

211: Volání o pomoc (211)

211: Volání o pomoc
211