reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Waiting for forever

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.4% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.5.2012
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.11.2011
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.6.2014
terka69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2011
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.7.2013
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2013
anetaaneta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.2.2012
terysekp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.7.2015
Teeerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.12.2012
netty.vanity
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.5.2012
madelein
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih109818minih10981812 let v řetězech (2013) [2k digital] 
12 Years a Slave n
minih49730minih49730Pláč sovy (2009) 
The Cry of the Owl n
minih2904minih2904Americký ninja (1985) 
American Ninja n
minih102050minih102050Pár nenormálních aktivit (2013) [2k digital] 
A Haunted House n
minih7453minih7453Excalibur (1981) 
Excalibur n
minih132283minih132283Aloha (2015) 
Aloha n
minih46330minih46330Nezvratný osud 4 (2009) 
Final Destination 4 n
minih47266minih47266Akta X: Chci uvěřit (2008) 
The X-Files: I Want to Believe n
minih25467minih25467Jackie Brownová (1997) 
Jackie Brown n
minih58425minih58425Dopisy pro Julii (2010) 
Letters to Juliet n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.4 % (11)
5   - hledasenik
6   - salte
5   - johnny-rk
6   - terka69
4   - kahi
6   - sofry
4   - anetaaneta
8   - terysekp
4   - Teeerka
4   - netty.vani
10 - madelein
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273895
Obsahů a biografií: 139054

Poslední komentáře

Tři metry nad nebem (2010)

Tři metry nad nebem
Musím říct, že film se mi   docela líbil. Ale je to znova   to samé. Bohatá,   rozmazlená, nafoukaná,   hezká holka, co si o sobě   myslí "bůh více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Zůstaň se mnou (2014) [2k digita...

Zůstaň se mnou
Film mě zaujal podle popisu.   Četla jsem i knihu, ale ta   mě tolik nezaujala. Líbil se   mi rozdíl mezi hlavními   hrdiny. Moc se mi líbilo, že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 8 / 10

Miami Vice (2006)

PROCESOR!

Miami Vice
Ve stanoveném žánru   klasika, která u mě nijak   výrazně nevybočuje, ale ani   nezklamala. Infiltrace poldů   do podsvětí s drogami,   rychlý více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.098/0.057