Zari
ohodnotit

Vysněný muž [TV film]

The Perfect Neighbor

Žánr:
Země:
Rok:
2005
Délka:
89 minut
„Aby naplnila svou touhu po dokonalé lásce a získala vysněného muže, je ochotná udělat cokoli.“
Popis / Obsah / Info k filmu Vysněný muž
Donna se zdá být sympatickou mladou ženou, která touží po dokonalé lásce. A to tak moc, že v hádce zabije svého milence, který si ji nechtěl vzít. Rozhodne se poté odjet ke své tetě začít nový život. Teta ji nechá bydlet ve svém domě a seznámí ji se svými sousedy. Mužný hezký William okamžitě padne Donně do oka.

Donna, která touží po dokonalé lásce a chce začít nový život, využije nabídky tety Grace, která jí slíbí ubytování i pomoc do začátků. Představí ji sousedům, Jeannie a Williamovi Costiganovým, a sympatický Willliam Donnu upoutá na první pohled. Začíná žárlit na jeho blízké a nejraději by se jich zbavila. Její první obětí se však stane Grace, která odhalí její podivnou posedlost sousedem. Po její smrti se truchlící ženy ujmou Costiganovi, a dokonce jí nabídnou práci ve Williamově firmě. V cestě k tomu, aby mohla být milovanému neustále nablízku, jí však stojí ještě asistentka Ashley a také manželka Jeannie.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vysněný muž
William a Jeannie, jsou běžný manželský pár, který má běžné manželské problémy. Ale pro jejich sousedku Donnu je William tak atraktivní, že její vášeň pro něj začne hraničit s posedlostí. Pomalu se objevuje Donnina minulost a její touha po dokonalé lásce, která může vést až k vraždě...

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama