reklama
 
ohodnotit

Výlet do mladosti

Rok:
1983
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1984
„Romantický příběh první studentské lásky viděný očima vzpomínek stárnoucího spisovatele.“

Celkové hodnocení filmu Výlet do mladosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2008
palka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15361minih15361Pan Wolodyjowski (1968) 
n
minih25938minih25938Horúčka (1975) 
n
minih4537minih4537Božská Ema (1979) 
n
minih27798minih27798Sněhová kalamita (2000) 
Snow Day n
minih26654minih26654Kým sa skončí táto noc (1966) 
Kým sa skončí táto noc n
minih12655minih12655Školák vlkodlak (1985) 
Teen Wolf n
minih12288minih12288Měsíc 44 (1990) 
Moon 44 n
minih31667minih31667Pianistka (2001) 
La pianiste n
minih23295minih23295Windigo (1994) 
Windigo n
minih39822minih39822Táta z plakátu (1998) 
Billboard Dad n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kraj sveta Istanbul (1979) [TV film]

 Kraj sveta Istanbul (1979) [TV film]
Kraj sveta Istanbul n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jozef Pálka

(pokračování)

Hodnocení filmu

71.4 %
5   - curil
8   - hvezdyn
6   - Andrejevna
6   - rosta12
8   - scareface6
10 - J.Zaborsky
7   - palka

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Mongolsku

17:20 - 18:15

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

16:40 - 17:35

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144316
Osobností: 615091
Fotografií: 539203
Plakátů: 258033
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.544/0.506