reklama
 
ohodnotit

Výlet do mladosti

Rok:
1983
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1984
„Romantický příběh první studentské lásky viděný očima vzpomínek stárnoucího spisovatele.“

Celkové hodnocení filmu Výlet do mladosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.8.2011
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2008
palka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih77262minih77262Rychlejší než vlastní stín (2009) 
Lucky Luke n
minih34008minih34008Láska nebeská (2003) 
Love Actually n
minih23370minih23370Za humny je drak (1982) 
Za humny je drak n
minih25221minih25221Muž nie je žiadúci (1983) 
n
minih41003minih41003Královna bludiček (1981) [TV inscenace] 
n
minih36649minih36649Novo (2002) 
Novo n
minih9632minih9632Ještě svatba nebyla (1954) 
n
minih46167minih46167Láska krvácí (2008) [Video] 
Love Lies Bleeding n
minih9343minih9343Jakub lhář (1974) 
Jakob der Lugner n
minih82367minih82367Salome (2002) 
Salomé n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kraj sveta Istanbul (1979) [TV film]

 Kraj sveta Istanbul (1979) [TV film]
Kraj sveta Istanbul n
 
Žánr: drama
Země: Československo
Režie: Jozef Pálka

(pokračování)

Hodnocení filmu

71.4 %
5   - curil
8   - hvezdyn
6   - Andrejevna
6   - rosta12
8   - scareface6
10 - J.Zaborsky
7   - palka
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146780
Osobností: 622565
Fotografií: 554959
Plakátů: 263508
Obsahů a biografií: 134612

Poslední komentáře

U nás v Kocourkově (1934)

U nás v Kocourkově
Zloděj, který uteče z   vězení, využije situace,   že je v Kocourkově   slavnostně vítán jako   hrdina a stane se i starostou,   za přispění více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Hon na myš (1997)

Hon na myš
Taková rodinná blbinka na   neděli. Není třeba v tom   cokoli hledat. Prostě se jen   dívat a bavit se. A hlavně   nebrat v potaz na nesmysly.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Králové hor (2015)

Králové hor
Králové hor potěší oko   každého milovníka přírody   a navíc je snímek malý   dokument o životě   majestátních dravců a   opravdových vzdušných více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

3000 mil na útěku (2001)

3000 mil na útěku
Sem tam jsem se v ději   ztrácel, ale jinak to byla   ucházející podívaná.   Chtělo to však více akce.   Další procenta strhávám za   hnusnou hudbu. Podruhé ne.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Arthur Newman (2012)

Arthur Newman
Ano, je to o útěku před   svou minulostí a je to   depresivní. Stejně   depresivní jako samotný   život ve středním věku.   Lze však z toho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.583/0.542