reklama
 
ohodnotit

Výjimečná situace

Rok:
1985
Délka:
87 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1986
„O lidech, kteří začínali na konci jedné cesty.“

Celkové hodnocení filmu Výjimečná situace

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.7.2016
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.8.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.2.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.2.2014
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.6.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih96438minih96438La moglie vergine (1975) 
La moglie vergine n
minih83300minih83300Můj vysvlečenej deník (2012) [2k digital] 
Můj vysvlečenej deník n
minih44532minih44532Berete si za manžela... (2005) 
The Baxter n
minih44425minih44425Pokání (2007) 
Atonement n
minih22021minih22021Válečné hry (1983) 
WarGames n
minih110745minih110745Zasažena náhlým blahobytem (1980) 
Colpita da improvviso benessere n
minih26809minih26809Volanie démonov (1967) 
Volanie démonov n
minih4736minih4736Budapešťské povídky (1976) 
Budapesti mesék n
minih37202minih37202Jdi na Západ (1940) 
Go West n
minih8716minih8716Hrbáč (1997) 
Le Bossu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 % (6)
3   - argenson
2   - curil
6   - hvezdyn
9   - dederon
10 - Gremmie
5   - anubis1234

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:25 - 05:00

53 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Okolo Strážnice... 60 let Mezi...

02:50 - 03:25

28 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:15 - 03:55

3 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

02:40 - 03:45

38 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139068

Poslední komentáře

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Všechny cesty vedou do hrobu (20...

Všechny cesty vedou do hrobu
Kdyby ve filmu bylo míň   hloupých dialogů a více   akce, možná by z toho byl   film. Občas je to sice velmi   vtipné a tak stupidní, až   se více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 3 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Krásně pojatý příběh o   Popelce, konečně v těch   variacích vymysleli něco   nového. Drew Barrymore byla   dobrá, ale nejlepší byla   macecha více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 5 / 10

Michael Jackson This Is It (2009...

Michael Jackson This Is It
║Rozpočet   $60miliónov║Tržby USA   $72,091,016║Tržby   Celosvetovo $261,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $12,563,340 //počet   více >

Autor: T2 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.303/0.254