Zari
ohodnotit

Výchovný poradce

Guidance

Žánr:
Země:
Rok:
2014
Délka:
81 minut
„Z bývalé dětské hvězdy je teď šestatřicetiletý nezaměstnaný alkoholik, který zfalšuje svůj životopis a nastoupí jako výchovný poradce na střední škole. Díky těm nejhorším radám, které studentům udílí, se nečekaně stane jejich oblíbencem.“

Komentáře k filmu Výchovný poradce

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2016
Pravidla se musí porušovat -   to je věc, na kterou přijde   novopečený výchovný   poradce David brzy po nástupu   do zaměstnání na střední   škole. Sympaťák s   blonďatým přelivem nalévá   študákům panáky, vesele   vypaluje jednu za druhou a   čurá do prázdnejch flašek.   Dobrá komedie s   vážnějším podtextem je   uváděna na filmovém kanálu   pod názvem "Výchovný   poradce".
PROCESOR
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Tak komedie to není ani   náhodou, to by tvůrci museli   víc přitlačit. Je to   smutný film o dospělákovi,   který už nemá co ztratit a   v životě se nachází na   dně. Prostředek snímku, kde   radí středoškolákům sice   pobaví, ale je to velmi   slabá náplast. Hrdiny mi   bylo spíše líto, než abych   se nějak výrazněji u toho   bavil.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama