reklama
 
ohodnotit

Všechny chtějí Papiho

Chasing Papi

Další název:
Papi Chulo / Neverník (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Všechny chtějí Papiho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.8.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2014
pori
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.8.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2009
misasin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2011
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
Janos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2007
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2009
Lusinka1312
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29918minih29918Balík peněz (2000) 
Where the Money Is n
minih15934minih15934Playgirls 2 (1995) 
Playgirls 2 n
minih13266minih13266My se nehněváme (1966) 
Ne nous fâchons pas n
minih13989minih13989Nenávidím herce (1986) 
Je Hais Les Acteurs n
minih29015minih29015Cestovatelé v čase (1964) 
The Time Travelers n
minih121581minih121581Ulice (1996) 
Pudding chômeur n
minih33189minih33189Najatý klaun (1980) [TV film] 
Najatý klaun n
minih20683minih20683Tazmania VI. - Autotomaz (1993) 
n
minih146288minih146288Lucky a Zorba (1998) 
La gabbianella e il gatto n
minih61893minih61893Děkan Spanley (2008) 
Dean Spanley n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 %
2   - curil
7   - ajaajena
9   - satyr
8   - rosta12
10 - Gremmie
2   - pori
8   - Sandruska
6   - misasin
8   - usov
9   - Janos
10 - Lenickaaa
8   - Lusinka131
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146712
Osobností: 622343
Fotografií: 554742
Plakátů: 263342
Obsahů a biografií: 134565

Poslední komentáře

Sněhulák (2017)

Čekal jsem více...

Sněhulák
Není to špatný film,   oceňuji atmosféru, kameru,   lokace, hudbu... Četl jsem   knihu a bohužel scénář   příběh natolik   zjednodušil, že to pro mne   bylo zklamaní.

Autor: irm | Hodnocení: 6 / 10

Okresní přebor (2010) [TV seriál...

Okresní přebor
pro mě je okresní přebor   jeden z nejlepších českých   seriálů. vlastně   nejlepší. jsem ženská,z   města,fotbal nehraju a   nezajímá mě. více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 10 / 10

Kamarád v nouzi (2015) [TV epizo...

Kamarád v nouzi
Vcelku dobře udělaný   seriál, který se dá   zkouknout, ne každý   člověk, který je oslavován   je hrdina. Hrdinou není ani   disident Ryba, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Temná legenda 2 (2000)

Temná legenda 2
Další trapná slasher   pí*ovina. Tímto dílem to   mělo skončit, aby nedošlo   k natočení třetího dílu.   Naprostá ztráta času.   Temná legenda více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 3 / 10

Temná legenda 3 (2005) [Video]

Temná legenda 3
I když jsem to nečekala,   tak Temná legenda 3 je   lepší, než její starší   "sourozenec". Legenda o   Krvavé Mary není sice nic   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.59/0.547