reklama
 
ohodnotit

Všechny chtějí Papiho

Chasing Papi

Další název:
Papi Chulo / Neverník (SK)
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
76 minut

Celkové hodnocení filmu Všechny chtějí Papiho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.5% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.8.2009
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.6.2014
pori
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.8.2010
Sandruska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2009
misasin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.8.2011
usov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2010
Janos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2007
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.8.2009
Lusinka1312
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25175minih25175Hra na tělo (1979) 
Hra na telo n
minih120594minih120594Labyrint (2014) 
Labyrinthus n
minih27073minih27073Blízká setkání (1997) 
n
minih41511minih41511Bavorák (2003) 
Bumer n
minih81388minih81388Za lepší život (2011) 
A Better Life n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih135289minih135289Učňovská léta Duddyho Kravitze (1974) 
The Apprenticeship of Duddy Kravitz n
minih62627minih62627Setkání s nebezpečím (2009) [TV film] 
Encounter with Danger n
minih43531minih43531Krycí jméno: Čistič (2007) 
Code Name: The Cleaner n
minih48773minih48773Rukojmím na jeden den (1994) [TV film] 
Hostage for a Day n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.5 % (12)
2   - curil
7   - ajaajena
9   - satyr
8   - rosta12
10 - Gremmie
2   - pori
8   - Sandruska
6   - misasin
8   - usov
9   - Janos
10 - Lenickaaa
8   - Lusinka131
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151293
Osobností: 635361
Fotografií: 575931
Plakátů: 273964
Obsahů a biografií: 139070

Poslední komentáře

Den, kdy unesli papeže (1995) [T...

Den, kdy unesli papeže
Slabé hodně slabé. Ale co   čekat, když to režíruje   František Filip a je to   napsaný podle nějakýho   brazilskýho levicovýho   revolucionáře. 3 hvězdy   víc ani ťuk.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 3 / 10

Kingsman: Zlatý kruh (2017)

PROCESOR!

Kingsman: Zlatý kruh
Jasně, že zase půjde o   záchranu světa, tedy spíše   narkomanů. Jasně, že   stopáž se bude pomalu a   jistě blížit třem hodinám   a to jako více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Desierto (2015)

PROCESOR!

Desierto
Samozvaný ochránce hranice   mezi USA a Mexikem vstupuje   na scénu. Poslechne si jaký   bude počasí, nabije pušku,   pohladí pejska, který je více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

To (1990) [TV film]

To
I když je film, tak starý   tak se mi opravdu líbí. Hned   na začátku mě zaujal a taky   se mi líbilo, že je to   originální na tohle téma.   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Titanic (1997)

Titanic
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Hlavně proto, že mě Titanic   zajímá a další důvod je   že se mi líbí romantický   příběh Jake a Rous. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.317/0.276