Zari
ohodnotit

Vrah přichází v noci

Non ho sonno

Další název:
Sleepless
Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
115 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Vrah přichází v noci
POZOR SPOILER

U mrtvé matky je chlapec jménem Giacomo Galo. Muž jménem Moretti, který sem přichází, mu přislíbí, že zjistí, kdo ji zabil.

Lehká ženština Angela se hádá s klientem, který jí pak řekne, že zabil hodně lidí. Ona byt narychlo opouští, avšak upadne. Když sbírá své rozsypané věci, omylem přibere i modrou „složku“, ve které jsou důkazy o vraždách liliputánů. A onen muž ji chce. Angela volá své kamarádce a ta ji čeká na nádraží. Z vlaku však nikdo nevystoupí a tak se jde podívat dovnitř. Angelu nenajde, zato onu složku ano. Netuší, že Angela je již mrtvá. A netuší, že i ji vrah dohoní a zapíchne. Ale ona se brání a za nehty zůstane vrahova kůže. Policisté navštíví komisaře Morettiho, který kdysi řešil vraždu tří žen a vrahem byl právě onen vrah liliputů. Jeho mrtvola se tehdy našla, ale nebyla s jistotou identifikována. A vrah zabije další oběť. Moretti je u mrtvoly také a zdá se ne zrovna vítaný. Pak navštíví chlapce, kterému kdysi dávno slíbil, že najde vraha jeho matky. On už je velký a začnou být s Morettim přátelé. Vrah zabije dalšího člověka, tentokrát muže a toho naleznou právě ti dva. Dochází k další vraždě a následně je další oběti uříznuta hlava. Obtěžován je i Moretti a ten začne střílet. Nezasáhne však. Giacomo se svou dívkou Glori sleduje podezřelého. U nějakého domu se rozdělí a zdá se, že Glori je někým napadena. Nezbývá, než vše vsadit na jednu kartu…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Vrah přichází v noci
Sedmnáct let po krvavém řádění brutálního vraha se noční můra vrací. Psychopatické monstrum, které se policii nikdy nepodařilo dopadnout, je brutálnější než legendární Jack Rozparovač a nevyzpytatelnější než aprílové počasí.

Po jeho stopách vyráží penzionovaný komisař Moretti (Max von Sydow), který je tentokrát odhodlán bestii v lidské podobě nenechat uniknout. Motiv, jak se zdá, neexistuje. Je tomu však skutečně tak?

"Při sledování tohoto filmu se budete obávat každého zazvonění u dveří vašeho bytu."


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vrah přichází v noci
Sedmnáct let po krvavém řádění brutálního vraha se noční můra vrací.
DVD express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2000) [TV se...

01:20 - 02:15

22 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Šikmá věž v Pise

01:05 - 02:05

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:10 - 02:10

32 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:30 - 02:35

12 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Boris Karabanoff

Karabanoff Boris

Naposled navštívené:
Boris Karabanoff

Karabanoff Boris