Zari
ohodnotit

Voják cti

The Ultimate Weapon

Žánr:
Země:
Rok:
1997
Délka:
110 minut

Komentáře k filmu Voják cti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
jarda53
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Ben Cutter s Vincem, který si   říká "Kobra", si   oba hrají jak malí kluci na   vojáky, příjmou za pakatel   100 tisíc dolarů, že   zajistí semtam nějaké   zbraně, které půjdou ze   Srbska kousek na západ, do   Irska. Úkol se Benovi   nelíbí a zbraně zničí.   Obchodník se zbraněmi   McBride příjde o 20   miliónů a proto chce hlavy   viníků. Jejich jména již   zná a do děje je vtažena i   Benova dcéra Mary Katy a   pykat by měla i jeho   přítelkyně Lorrie. To je   již na Bena hodně, tak si   zahraje s McBridem takovou   soukromou válku, kdy svět   příjde o jednoho zlořáda,   pár jeho přisluhovačů. Ale   zase vysvitne slunce a Ben se   po 20 letech, dá dohromady s   Mary Katy, a ta je na tátu   hrdá...
LenC2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.8.2009
Wrestler Hulk Hogan známí   hlavně z Rockyho III jej bylo   možné vidět v několika   komediích a bylo jasné, že   díky své muskulatuře jej   uvidíme i v akčním filmu a   stalo se a bohužel se jedná   o slabší béčkovou akční   podívanou , která vypadá   jako filmy z osmdesátých let   přitom se jedná o asi   dvanáct let starý film bylo   možné koupit tento film na   stánku na DVD .
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.8.2020
Pane Bože, zač mě   trestáš? Včera před   spaním jsem se pomodlil 10x   Otčenáš, aby jsi mě   uchránil před podobnými   píkovinami, ale Ty jsi mě   opět nechal na holičkách.   Hulk Hogan ukázal, že je   naprosté herecké dřevo,   jeho grimasy mající   znázorňovat citové hnutí   (např. ve strip baru, když   dcera tančí u tyče), jsou   nepřekonatelné. Naprosto   stupidní děj a stejně   hloupé dialogy, jestli se to   tak dát vůbec nazvat.   Trapné výkony odvádějí i   ostatní herci, takže   wrestler mezi ně s klidem   zapadne. Pro mě jednoznačně   jeden z nejhorších akčních   filmů, co jsem kdy viděl.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Georges Vitray

Vitray Georges

Hobbit (The Hobbit)

Hobbit
The Hobbit

Naposled navštívené:
Georges Vitray

Vitray Georges

Hobbit (The Hobbit)

Hobbit
The Hobbit