reklama
 
ohodnotit

Vojáci svobody I. - IV.

Komunisté

Další název:
Солдаты свободы, Soldaty Svobody, A szabadság katonái, На свободата войни&#
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
374 minut
Premiéra v ČR:
1.12.1977

Celkové hodnocení filmu Vojáci svobody I. - IV.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
25.7.2014
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2013
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.10.2007
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.11.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.9.2006
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2011
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2010
limjoe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.12.2007
soptik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.7.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.12.2007
arnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.5.2009
lada2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.12.2007
Taz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2007
Pupajs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4154minih4154Bitva o Alžír (1965) 
La Battaglia di Algeri n
minih9214minih9214Já už budu hodný, dědečku! (1978) 
Já už budu hodný, dědečku! n
minih28588minih28588Mandolína kapitána Corelliho (2001) 
Captain Corelli's Mandolin n
minih45768minih45768Nevinné lži (1995) 
Innocent Lies n
minih7806minih7806Fraška (1965) 
Masquerade n
minih28914minih28914Žízeň po životě (1956) 
Lust for Life n
minih148882minih148882Voják 4: Pohyblivý terč (2015) 
The Marine 4: Moving Target n
minih47044minih47044Bláznivá svatba (2004) [TV film] 
I Do (But I Don't) n
minih149828minih149828V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad] 
V sedmém nebi n
minih13179minih13179Muž v povětří (1955) 
Muž v povětří n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
2   - curil
8   - Erkul
7   - jarda53
7   - green-tea
6   - nick4
7   - lejtenant
9   - Kachy
7   - MaKy92z
10 - dederon
10 - Dex
7   - rosta12
8   - POMAJZ
2   - limjoe
10 - soptik
9   - Area
6   - jaja77
10 - arnie
7   - lada2
9   - Taz
9   - Pupajs
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146319
Osobností: 621443
Fotografií: 550777
Plakátů: 262411
Obsahů a biografií: 134164

Poslední komentáře

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Když se spojí chudý lid,   dokáže vybojovat své   zájmy. A to navzdory   vrchnosti. Ať už je   feudalistická či   kapitalistická. Ve hře jsou více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Walesa: Člověk naděje (2012) [2k...

Walesa: Člověk naděje
Film těží z neobyčejného   osudu Lecha Walesy a krásně   ho ukazuje jako obyčejného   člověka. Pro našince   zajímavá lekce z historie   souseda.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 8 / 10

Hačikó - příběh psa (2009)

Hačikó - příběh psa
Věrný pes doprovázející   páníčka každý den na   vlak. Tragédie tento   stereotyp přeruší, ale pes   stále čeká. Srdcervoucí   příběh u kterého   nezůstane jedno oko suché.

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 9 / 10

I dva jsou rodina (2016)

I dva jsou rodina
Fajné, ale špica tedy ne-e.   Omar Sy je bezpochyby skvělý   herec, který dokáže svou   energií dokáže zastínit   vše ostatní. Tak tomu bylo i více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Cesta do Afriky (2013)

Cesta do Afriky
Málokdy se sejde v thrilleru,   který se tváří vážně,   tolik nesmyslů a   nelogičností. Pytláci jsou   zároveň pašeráci zbraní.   Pět mužů více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.538/0.496