Zari
ohodnotit

Vnitřní záležitosti

Internal Affairs

Žánr:
Rok:
1990
Délka:
107 minut
„Když policista stojí na straně zločinu, přichází čas oddělení pro vnitřní záležitosti.“
Popis / Obsah / Info k filmu Vnitřní záležitosti
Britský režisér Mike Figgis, který se proslavil především vynikajícím dramatem Leaving Las Vegas, se společně s hvězdnými Richardem Gerem a Andy Garciou rozhodl odkrýt temná zákoutí losangeleských policejních stanic. Právě sem totiž vyslal mladého a čestného detektiva Raymonda Avillu, sloužícího v oddělení vnitřních záležitostí, aby zde prošetřil smrt zatýkaného muže, který byl na útěku. A Avilla brzy pochopí, že právě narazil na velmi tvrdý oříšek. Je jím policista Dennis Peck, který zjevně už dlouho provozuje svoji práci jako velmi výnosný byznys. Podvody, praní špinavých peněz, nic mu není cizí. Jenže natolik protřelým lidem se na kuří oko šlape jen těžko. A Avillovi i jeho kolegyni Amy Wallacové začíná jít brzy mnohem o víc než jen o kariéru, protože Peck si na udávání rozhodně nepotrpí a stejně tak není zvyklý ustupovat. Zato umí velmi dobře střílet. Pokud si nedokážete Richarda Gerea představit jako záporáka, určitě si nenechte napínavý thriller Vnitřní záležitosti ujít.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky, dabing
Premiéra: 12.12.2008 CX


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vnitřní záležitosti
Dennis Peck je policista, který v tom umí chodit. Umí vyprat špinavé peníze, vymyslet dokonalý podvod, a když na to přijde, a dobře se zaplatí, tak i zaranžovat vraždu. A všechno mu to prochází. Potom však udělá jeho parťák chybu a při zatýkání zastřelí muže na útěku. Případem je pověřen čestný detektiv Raymond Avilla z oddělení pro vnitřní záležitosti a ten si velmi rychle uvědomuje, že narazil na něco mnohem většího, než se zpočátku zdálo. Rozhodne se odhalit skutečnou tvář Dennise Pecka, tím však ocitá v ohrožení života, protože Peck se rozhodně nevzdá bez boje a jako obratný manipulátor a svůdce ani nepotřebuje vlastní zbraň, aby ohrozil Avillovu kariéru, manželství i život.


Popis / Obsah / Info k filmu Vnitřní záležitosti
Dennis Pwck je sice policajt, ale má své osvědčené způsoby, jak obejít zákon. Není proto divu, že se Raymond Avila z oddělení "vnitřních záležitostí" rozhodne dostat ho za každou cenu před soud. Peck se ovšem pustí do tvrdého protiútoku.

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

69 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Měnící se planeta

13:35 - 14:25

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:25 - 14:25

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Billy Hulkower

Hulkower Billy

Naposled navštívené:
Billy Hulkower

Hulkower Billy