Zari
ohodnotit

Vládcové vesmíru

Masters of the Universe

Další název:
Vládci vesmíru
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
100 minut
„Dolf Lundgren jako slavná comicsoá postava He-Man, který bojuje o kosmický klíč“
Popis / Obsah / Info k filmu Vládcové vesmíru
Dolph Lundgren, Frank Langella a Billy Barty s Courteney Coxem vedou bitvu o světovou nadvládu v nervy drásajícím akčním dobrodružství galaktických rozměrů!

Během bitvy se zlým Skeletorem (Langella) se podaří He-manovi (Lundgren) a jeho přátelům náhodou proniknout branou... až na planetu Zemi! Tam s pomocí mladé dvojice bojují se Skeletorovými krutými nohsledy i s kalifornskou policií, aby našli cestu zpět do Eternie dřív, než se Skeletor stane všemocným!


Popis / Obsah / Info k filmu Vládcové vesmíru
Kdysi krásná planeta Eternia byla zdevastována řáděním démonického Skeletora a jeho přisluhovačů. Dočasně poražený eternianský hrdina He-Man a jeho síly dobra uniknou na planetu podivných bytostí a podivných zvyků: na Zemi, dějiště příští bitvy o to, kdo bude vládcem vesmíru.
Tento film získal cenu Silver Scroll za vynikající počin Akademie science-fiction, fantastických a hororových filmů. Dolph Lundgren, představitel Ivana Draga z filmu Rocky IV., vládne hrdinským mečem jako mocný He-man. Jeho protějškem v roli Skeletora je Frank Langella, fascinující princ upírů z filmu Dracula (1979). Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora OK3
20.05
MASTERS OF THE UNIVERS
VLÁDCI VESMÍRU
Tento sci-fi velkofilm známých a osvědčených producentů dobrodružných příběhů Menachema Golema a Yora-ma Globa, plný fantazie a triků, stál přes 15 miliónů dolarů. »Ve středu vesmíru na hranici světla a temnoty stojí zámek Crayskullt — tak zní první věta příběhu, v němž se filmoví diváci poprvé seznámili se zlovolným Skeletorem, trpaslíkem Gwildorem a hlavní postavou filmu, od té doby populárním He-Manem v ztě-
lesněni rodilého Švéda Dolpha Lundgrena. Speciální kreslené triky pocházejí z dílny renomovaného tvůrce ko-miksů Jeana Girauda, který je ovšem více znám pod uměleckým pseudonymem Moebius. Ohromný zájem, který tento film vyvolal u diváků, se odrazil i u výrobců plastických figurek He-Mana, Skeletora a dalších aktérů filmu, jimiž zaplavili dětský trh.
Pk Televize 1991/27/7,Autor/Zdroj: /


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Linda Fiorentino

Fiorentino Linda

Naposled navštívené:
Linda Fiorentino

Fiorentino Linda