reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 25.2.2017 a svátek má Liliana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Viktorie a Albert

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.10.2008
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.7.2005
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2008
Shadow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69033minih69033Sněžní pavouci (2007) [TV film] 
Ice Spiders n
minih4999minih4999Cementová zahrada (1992) 
The Cement Garden n
minih67004minih67004Sonny Liston: Těžká váha (2008) 
Phantom Punch n
minih111896minih111896Janis a John (2003) 
Janis et John n
minih57868minih57868Lights of Old Santa Fe (1944) 
Lights of Old Santa Fe n
minih42369minih42369Pomsta bratra (2003) 
I'll Sleep When I'm Dead n
minih36937minih36937Milenci (1958) 
Les Amants n
minih50880minih50880Dvě poloviny srdce (1982) 
Dvije polovine srca n
minih5351minih5351Cujo (1983) 
Cujo n
minih4110minih4110Bílý tesák (1946) 
Belyj klyk n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
6   - curil
8   - clara.bow
8   - salte
8   - Serpentina
7   - dandysek
7   - Shadow
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141552
Osobností: 606343
Fotografií: 526474
Plakátů: 253936
Obsahů a biografií: 130297

Poslední komentáře

Muž a žena (1966)

Muž a žena
Film jsem viděl poprvé,   když jsem vyšel devítiletku   a byl to první film, na   který jsem mohl jít večer   do kina, bez obavy, že mě   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Bouřlivé výšiny (1992)

Bouřlivé výšiny
Tato klasika britské   literatury inspirovala   nejednoho tvůrce, ale   tentokrát vznikl naprosto   jedinečný a krásný   film.Jestli chcete více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Divočina (2014)

Divočina
Nikdy bych nesesbírala odvahu   na takovou šílenou cestu a   protože tohle není   vymyšlený příběh, tak   můj obdiv a respekt.Reese   více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Laputa (2015)

Laputa
Zajímavý snímek, kde děj   plyne jaksi pomalu a   zdánlivě na jednom   místě.Laputa je   útočištěm a skoro i   domovem skupiny lidí, kteří více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zpěvačka (2017) [TV epizoda]

Zpěvačka
Do města, přijela operní   zpěvačka, je ubytována na   hotelu Popper a začnou se   dít věci, je vykraden   Koloniál, je okraden pan   lékárník. více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.488