Zari
ohodnotit

Obsah filmu Víkend

 
Měl to být klasický vztah na jednu noc. Nesmělý plavčík Russell si po večírku s přáteli ještě zašel do gay baru a ráno se probudil s kocovinou a Glenem. Přestože výchozí podmínky nebyly příliš nadějné a oba muži se lišili jak povahou, tak zkušenostmi a představami o vztazích, nedokázali si dát sbohem. Jejich společný víkend ubíhá v diskusích, drogách, sexu a znovu diskusích, při nichž postupně vycházejí na světlo další a další zážitky, názory, odhalují se jejich já, která v podstatě touží po tomtéž. Vzchází tu naděje na skutečný vztah? Anebo je jejich společný čas omezen právě jen oním víkendem? Přestože se Víkend soustředí na homosexuální...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Andrew HaighAndrew Haigh  
hraje:
Tom CullenTom Cullen.....Russell [26]   
Chris NewChris New.....Glen [29]   
scénář:
Andrew HaighAndrew Haigh  
hudba:
James Edward BarkerJames Edward Barker  
kamera:
Urszula PontikosUrszula Pontikos  
střih:
Andrew HaighAndrew Haigh  
trailer
Typ:
[HD CAM (HDTV)]
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Víkend >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2014
Dostalo bezesporu nejlepšího tématu s   homosexuální tématikou, jaký jsem kdy viděl.   Ústřední dvojice je vykreslena, jako   normální, milující pár, plný citů a ne,   jako uchyláci, kteří by se snad za svou   sexuální orientaci měli skrývat nebo stydět.   Když vezmu v potaz výborné herecké výkony a   brilantní dialogy, nemůže být moje hodnocení   nižší ani náhodou. Víkend není možná   překrásný, pro mě je jen krásný a je to   bezesporu jeden z filmů, který se mi letos vryl   hluboko do paměti.
vojtam
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2012
Víkend?
Další snímek s mou oblíbenou tematikou. Na   tenhle jsem dostal tip od jednoho mého   oblíbeného uživatele. Nebylo to špatné, ale   stačilo mi to vidět jednou. Skoro celý film se   odehrává v bytě jednoho z našich hrdinů a   mluví se a mluví...pak když oba vyšňupou půl   gramu koksu tak se mluví ještě víc, ale o   ničem... jak je svět ke gayům nespravedlivej, o   lásce kterou nemůžou ukazovat na veřejnosti,   atd atd. Probírat závažná témata, když je   člověk sjetej je cool, podle toho ty hovory   vypadaly... Aspoň že to končilo normálně a ne   jako v americké kýčovité romanci. Dávám 6:)


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Víkend (2011) [HD CAM (HDTV)]Víkend (2011) [HD CAM (HDTV)]Víkend (2011) [HD CAM (HDTV)]Víkend (2011) [HD CAM (HDTV)]
Reklama