reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vera Cruz

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.1.2009
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2006
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2009
kapelnik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.7.2016
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2014
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.9.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2008
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2011
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11246minih11246Ledová ňadra (1974) 
Les seins de glace n
minih15369minih15369Pane, vy jste vdova! (1970) 
Pane, vy jste vdova! n
minih9034minih9034Chvění 2: Vrátili se zpět! (1996) [Video] 
Tremors II: Aftershocks n
minih3624minih3624Baron Prášil (1961) 
Baron Prášil n
minih12462minih12462Miliónový brouk (1979) 
Piedone d'Egitto n
minih56707minih56707Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief n
minih19603minih19603Starman (1984) 
Starman n
minih122607minih122607Agent 69 Jensen i Skyttens tegn (1978) 
Agent 69 Jensen i Skyttens tegn n
minih24755minih24755Tři kamarádi (1947) 
n
minih53224minih53224Whisky s vodkou (2008) 
Whisky mit Wodka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.7 %
8   - cicis
10 - curil
8   - Erkul
8   - clara.bow
8   - Edward52
9   - Bara.40
9   - satyr
8   - Ed
8   - rosta12
9   - kapelnik
7   - Miloš11
8   - renya007
9   - Tominko
7   - Olda58
8   - Smira24
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539249
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Čert ví proč (2003)

Nuda

Čert ví proč
Nenápaditá, zdlouhavá a   nudná pohádka. Jediné, co   tam jiskřilo jako prskavka,   byl úžasný Luciper. Ten mi   za podívání stál!

Autor: Alix | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.524/0.484