reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Venoušek a Stázička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.10.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.6.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.4.2014
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2009
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2006
marketastudnickova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19852minih19852Stůj při mně (1986) 
Stand By Me n
minih47431minih47431Sherlock Holmes: Pes baskervillský (1988) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih25881minih25881Jak přicházejí sny (1998) 
What Dreams May Come n
minih85634minih85634Tak neváhej a toč – speciál ! (1995) [TV pořad] 
Tak neváhej a toč – speciál ! n
minih15490minih15490Pasáček z doliny (1983) 
n
minih23820minih23820Zjizvená tvář (1932) 
Scarface n
minih41769minih41769Chobotnice X (2001) [TV film] 
La Piovra X n
minih49018minih49018Zlatá šedesátá (2008) [HD CAM (HDTV)] 
n
minih58097minih58097Pat a Mat speciál ... A je to! (2007) [TV seriál] 
n
minih5228minih5228Cola, láska, čokoláda (1979) 
Cola, Candy, Chocolate / Drei kesse Bienen auf den Philippinen n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - argenson
5   - jarda53
7   - clara.bow
5   - melakara
4   - fred.appl
6   - AlbertPeta
9   - marketastu

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:00 - 16:35

32 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká válka: Počátky moderní g...

16:05 - 17:00

27 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

15:55 - 16:57

37 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

14:25 - 16:35

127 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146722
Osobností: 622375
Fotografií: 554794
Plakátů: 263354
Obsahů a biografií: 134572

Poslední komentáře

Zázračná míle (1988)

Zázračná míle
Námět filmu je originální,   katastrofický a dnes už by   byl natočen úplně jinak.   Ale právě ten odstup let,   dnes bezmála třicet, mě   více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

To (2017)

10/10

To
je jasná volba. Absolutní   pecka které nelze nic   vytknout. Případné odchylky   od knihy neřeším a kašlu   na ně (mám ji přečtenou   zatím více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 10 / 10

Geostorm: Globální nebezpečí (20...

Zábava - nic víc, nic míň

Geostorm: Globální nebezpečí
Komu se líbil "Armageddon"   měl by dát šanci i   "Geostormu", oprostit se od   myšlenky, že jde o vědecké   pojednání o možnostech   zániku více >

Autor: kraxon | Hodnocení: 7 / 10

Osamělý jezdec (2013)

Osamělý jezdec
Hnusnější představitelka   hlavní ženské postavy už k   mání nebyla? Pořád mi   připomínala žábu. Další   věc, co mi vadila bylo   přerušování více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)

Šílený Max: Zběsilá cesta
Původní Mad Max se stal   kultem...bůhví proč. Kromě   Domu hromu šlo o průměrné   snímky. Ovšem tohle, tohle   je nářez! Podivné   panoptikum více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.278/0.243