Zari
ohodnotit

Velký průšvih

Big Trouble

Další název:
Veľké problémy (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
85 minut
„Eliot má hrozný život. Přišel o práci. Potýká se s novým šéfem. Rozvedl se. A jeho syn si myslí, že je břídil.“
Popis / Obsah / Info k filmu Velký průšvih
Na letišti v Miami právě přistál záhadný kovový kufr. Jeho obsah vypadá jako drtič odpadu. Také přistáli Henry a Leonard. Přijeli zastřelit Arthura, který okradl zaměstnavatele. Svou velkou pušku převážejí mezi golfovými holemi. Další přicestovalcem je Puggy. Bezdomovec, který se doslechl, že jsou v Miami nejlepší kubánské restaurace. A on miluje fritos, kubánské lupínky. Zamíří do první kubánské restaurace. Jde o zaplivanou putyku, kterou vlastní Rusové. Vtom vejdou Eddie a Snake, kamarádi z lochu. Rusové je v baru neradi vidí. Dělají akorát problémy. Dojde ke rvačce. Po jejich odchodu dorazí před bar dodávka. Rusové si z ní vezmou svůj kovový kufr. Zhodnotí, že jeho obsah vypadá jako drtič odpadu. Puggy jim pomůže kufr odnést. Vydělá si tak pár dolarů.

Puggy se usídlí na stromě u velkého domu. Vtom uvidí dva chlapce, jak lezou přes zídku. Jsou to Eliotův syn Matt a jeho kamarád Andrew. Chystají se postříkat vodní pistolí spolužačku Jenny. Jennyina matka Anna má za manžela Arthura. Na toho také u domu číhají muži, kteří ho chtějí zabít. K tomu však nedojde, jelikož vodní pistole je rodinou pokládána za pravou a strhne se rvačka. Poté přijedou policisté a najdou opravdovou kulku. Po celém incidentu si pro Matta přijede Eliot. S Annou si ihned padnou do oka…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Velký průšvih
Komedie o tom, jak tajemný kufřík s atomovou bombou změní život několika lidí - rozvedeného otce, nešťastné ženy v domácnosti, dvou zamilovaných teenagerů, páru najatých vrahů i dvojice policistů...V hl. rolích: Tim Allen a Rene Russoová.

Komedie, kterou režíroval Barry Sonnenfeld ( jeho jméno je spjato s takovými kasovními trháky jako Addamsova rodina či Muži v černém), je natočena podle stejnojmenného bestselleru humoristy Davea Barryho, držitele prestižní literární Pulitzerovy ceny. Vypráví o tom, jak tajemný kufřík, v němž se skrývá atomová bomba, změní život několika lidí – rozvedeného otce, nešťastné ženy v domácnosti, dvou zamilovaných teenagerů, páru najatých vrahů i dvojice policistů... V hlavních rolích uvidíme Tima Allena a Rene Russovou, dále hrají Zooey Deschanel, Omar Epps, Dennis Farina, Ben Foster, Janeane Gorofalo, Johnny Knoxville Jason Lee, Tom Sizemore a další.
(HBO)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Velký průšvih
Komedii, kterou režíroval Barry Sonnefeld, je natočena podle stejnojmenného bestselleru humoristy Davea Barryho, držitele prestižní literární Pulitzerovy ceny.
Vypráví o tom, jak tajemný kufřík, v němže se skrývá atomová bomba, změní život několika lidí - rozvedeného otce, nešťastné ženy v domácnosti, dvou zamilovaných teenagerů, páru najatých vrahů i dvojice policistů.


Autor: curil

Popis / Obsah / Info k filmu Velký průšvih
Utlučete se smíchy, protože právě přichází Tim Allen a Rene Russo v
neuvěřitelné komedii plné těch nejsilenějších nápadů…

Autor/Zdroj: /DVD


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Ach, ti milí hosté (1985) [TV ...

14:00 - 14:20

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ceruzkine príhody

Ceruzkine príhody
Ceruzkine príhody

Jarmila Černá

Černá Jarmila

Naposled navštívené:
Ceruzkine príhody

Ceruzkine príhody
Ceruzkine príhody

Jarmila Černá

Černá Jarmila