Zari
ohodnotit

Věčně tvá nevěrná

Další název:
Unfaithfully Yours
Žánr:
Rok:
2018
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
22.2.2018
„Bláznivá hra může začít.“
Popis / Obsah / Info k filmu Věčně tvá nevěrná



Do crazy komedie Věčně tvá nevěrná se režisér Milan Cieslar pustil společně se seriálovým scénáristou Janem Míkou (Život na zámku, Náměstíčko). Jak už název napovídá, vybudovali příběh na nevěře a také na krizi středního věku. – Učitelka aerobiku Miluška je tetou Martou přinucena řešit manželovu nevěru, kterou doposud přehlížela. Vědoucí příbuzná s odkazem na případné značné dědictví postaví dvojici před úkol přistihnout se navzájem in flagranti s milenkou či milencem. Po několika zápletkách tento úkol svede manžele opět dohromady. – Modelové charaktery (záletný manžel, domácí puťka) jsou v příběhu, který často postrádá logiku, velmi chabě motivovány a záměrně vedeny do trapných a morálně pokleslých situací, jež bohužel postrádají kýžený humor. – Film se tak očividně řadí k dalším českým propadákům.

Zdroj: NFA / -els-


Popis / Obsah / Info k filmu Věčně tvá nevěrná



Josef (Saša Rašilov) a Miluška (Lenka Vlasáková) jsou manželé už snad celou věčnost. Miluška učí aerobik a svého manžela i dospívající dceru neúnavně zahrnuje péčí. Josef svou ženu miluje, ale má slabost i pro mladší a krásnější ženy. Jejich manželství, spolu s Josefovým krachujícím nakladatelstvím, se pomalu řítí do záhuby. Na záchranu přijíždí teta Marta (Vilma Cibulková), která má šílený plán jak krachující manželství i nakladatelství Josefa zachránit. Jako zkušená psycholožka, pracující v  manželské poradně, naordinuje manželům nevěru - musejí se přistihnout in flagranti. Bláznivá hra může začít.

Po velmi úspěšném filmu Život je život, který získal ocenění na festivalu, napadla režiséra Milana Cieslara myšlenka pokračovat v  komediálním žánru. Tentokrát se režisér pustil do romantické komedie s cílem přinést na plátna kin zábavu, zprostřed-kovanou nezastupitelnými hereckými osobnostmi jako je například Vilma Cibulková, Jiří Lábus, Lenka Vlasáková, Saša Rašilov a další.
Bioscop


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Maigret a hlava muže (1996) [T...

22:50 - 00:30

46 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Katja, nekorunovaná císařovna ...

22:05 - 23:40

91 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:30 - 00:25

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Receptář prima nápadů (2001) [...

23:30 - 00:10

6 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Reklama