ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Věci, o kterých se nemluví

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2009
FrankieOndatra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.1.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.9.2011
75264811
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.1.2010
Dlotcheb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih159175minih159175Znovu zrozen (2016) 
Re: Born n
minih5369minih5369Cyborg 2 - Skleněný stín (1993) [Video] 
Cyborg II: Glass Shadow n
minih22909minih22909Vražedný aerobic (1986) 
Aerobicide n
minih6958minih6958Dům duchů (1993) 
The House of the Spirits n
minih3966minih3966Biblické příběhy: Abrahám (1994) [TV film] 
Abraham n
minih150845minih150845Hra o všechno (2017) 
Sleepless n
minih28660minih28660Poslední magnát (1976) 
The Last Tycoon n
minih9854minih9854Kainova výchova (1992) 
Raising Cain n
minih29666minih29666Purpurové řeky (2000) 
Les riviéres pourpres n
minih153012minih153012Hráči se smrtí (2017) 
Flatliners n

Hodnocení:n12345678910
reklama

Hodnocení filmu

80 % (7)
6   - Erkul
8   - RM
8   - FrankieOnd
8   - Kycky
8   - oulisna
8   - 75264811
10 - Dlotcheb

TV Program

ČT1 - Agentura Puzzle (2004) [TV ser...

22:30 - 23:55

34 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

ČT2 - Dlouhé loučení (1973)

21:35 - 23:25

89 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Eurovolby 2019: Výsledky

22:50 - 00:30

14 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Prima - Stalo se (2008)

22:55 - 00:50

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155724
Osobností: 643430
Fotografií: 595801
Plakátů: 284874
Obsahů a biografií: 142814

Poslední komentáře

Navajo Joe (1966)

Navajo Joe
Jednoduchý příběh bandy   zločinců kolem Duncana, pro   které denní náplní je   zabijet lidi a bezpracně   přijít k penězům. I kdyby   měli více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Potomek (2019)

Potomek
I takto se dají dělat filmy.   Vezme se starý scénář,   udělá se v něm několik   patřičných okrajových   změn a natočí snímek, o   kterém se více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Ali ví, po čem muži touží (2019)

Ali ví, po čem muži touží
Moralizační agitka v   takovém stavu, že by i   komunističtí budovatelé v   50. letech zbledli závistí.   Ano, snímek skutečně   vypadá jak na více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Boxer a smrť (1962)

Boxer a smrť
Velice sugestivní a velice   autentické. Atmosféru v   lágru umocňuje i polská   nebo německá mluva, která   zůstala zachována a   opatřena více >

Autor: topipig | Hodnocení: 9 / 10

Rocky Balboa (2006)

Historky z reštaurácie

Rocky Balboa
Myslím, že toto je   najlepší film o Rockym.   Hlavne tie príbehy bez boxu.   Bilancovanie, vzťahy,   minipríbehy zo života. Asi   najlepšie je více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.13/0.086