Zari
ohodnotit

Věc Makropulos [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1971
Délka:
90 minut
„Záznam představení hry Karla Čapka z roku 1970 v nastudování souboru Divadla S. K. Neumanna v Libni.“

Komentáře k filmu Věc Makropulos

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2024
Televizní záznam dalšího z   nesmrtelných divadelních   představení. Slavné drama   Karla Čapka v nastudování   souboru pražského Divadla S.   K. Neumanna je skutečně   podívaná pro divadelní   labužníky a výkon Jany   Štěpánkové v hlavní roli,   ten patří mezi ty   nezapomenutelné!!! Na   vlastní oči v divadle jsem   tento skvost sice neviděl,   ale i tento televizní záznam   byl pro mě velký zážitek.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2012
Nesmrtelné drama Karla Čapka   s úžasným výkonem Jany   Štěpánkové v hlavní roli.   Její Elina Makropulos, alias   zpěvačka Emilia Marty je za   více než 300 let znuděná   životem, přesto se ale bojí   zemřít. "Omrzí být   dobrý, omrzí být   zlý..." varuje ty, kdož   prahnou po jejím tajemství -   receptu nesmrtelnosti. Záznam   představení byl roku 1970   pořízen v pražském Divadle   S. K. Neumanna a já si dodnes   pamatuju dojem, jaký na mne v   dětství udělal pohled   hlavní hrdinky. Těch   zoufalých očí Jany   Štěpánkové jsem se   tenkrát doslova bála...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Succubus: Hell Bent

Succubus: Hell Bent
Succubus: Hell Bent

Naposled navštívené:
Succubus: Hell Bent

Succubus: Hell Bent
Succubus: Hell Bent