reklama
 
ohodnotit

Ve jménu cti [TV film]

In Pursuit of Honor

Rok:
1995
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Ve jménu cti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2007
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2004
Vlado50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih132773minih132773Zápisky o dospívání (2014) 
Two-Bit Waltz n
minih49207minih49207Můj život v ruinách (2009) 
My Life in Ruins n
minih8166minih8166Hejtman Florián (1968) 
Hauptmann Florian von der Mühle n
minih21047minih21047Timur a jeho parta (1940) 
Timur i jego komanda n
minih42986minih42986O spanilé Jašince (1997) [TV inscenace] 
n
minih14308minih14308Nikdo se nebude smát (1965) 
Nikdo se nebude smát n
minih52618minih52618Benji 2 - Dobře utajený kód (1977) 
For the Love of Benji n
minih138750minih138750Šampioni lakrosu (2012) 
Crooked Arrows n
minih15761minih15761Pevnost (1983) 
The Keep n
minih21389minih21389Tři mušketýři (1993) 
The Three Musketeers n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.8 %
7   - curil
8   - Erkul
8   - Charlie35
7   - Petak69
5   - Elementik
6   - jakuza29
6   - Myšák
8   - Vlado50
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144370
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258150
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.475/0.439