Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Ve jménu cti [TV film]

In Pursuit of Honor

Rok:
1995
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Ve jménu cti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.8% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.8.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.5.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2008
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.1.2007
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2021
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.1.2009
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.4.2004
Vlado50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih6943minih6943Ducháček to zařídí (1938) 
Ducháček to zařídí n
minih74327minih74327Domov bez otců (1973) 
Mirko i Slavko n
minih55843minih55843Hrnec medu (1967) 
The Honey Pot n
minih19451minih19451Bez řečí (1994) 
Speechless n
minih30133minih30133Šunka, šunka (1992) 
Jamón, jamón n
minih24509minih24509Vrah skrývá tvář (1966) 
n
minih133125minih133125Nuda per Satana (1974) 
Nuda per Satana n
minih73871minih73871Nanosonda (2002) [Video] 
Antibody n
minih78022minih78022Americká gangsterka (2007) 
American Crude n
minih15083minih15083Oslí kůže (1970) 
Peau d´âne n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Hodnocení filmu

67.8 % (9)
7   - curil
8   - Erkul
8   - Charlie35
7   - Petak69
5   - Elementik
6   - wrangler
6   - jakuza29
6   - Myšák
8   - Vlado50
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171190
Osobností: 668492
Fotografií: 675869
Plakátů: 323516
Obsahů a biografií: 157027

Poslední komentáře

Jetelín (2016) [TV seriál]

Jetelín
Nechce se mi do komentáře.   Věci se mají nazývat   pravými jmény ale to by   nebylo slušné čtení.   Půjčím si tedy slova   klasikova. "MARNOST NAD   MARNOST VŠECHNO JE MARNOST."

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Chalupáři (1975) [TV seriál]

Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...

Chalupáři
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014)

Pach krve 6: Krvavý hotel
Pach krve tedy pošesté a   opět ničím   nepřekvapující. Naopak se   to více potácí v zoufalosti   ve vykrádání sebe sama. To,   co v prvním více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Ženská na vrcholu (2019)

Ženská na vrcholu
Pustila jsem, viděla jsem,   nepochopila jsem. Co nám to   vlastně chtěli autoři   sdělit? Že někteří chlapi   jsou na ženský a někteří   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 2 / 10

Svědectví (1994) [TV minisérie]

Svědectví
Boj dobra a zla dle   biblických rozměrů   počínající patřičnou   regulací lidstva virovou   nákazou. Miniseriál dle   literární tvorby více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení