reklama
 
ohodnotit

Vášnivost

Passionada

Rok:
2002
Délka:
101 minut

Celkové hodnocení filmu Vášnivost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2008
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.3.2009
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.6.2015
asdf23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2009
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.2.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih35950minih35950Skládačka (1991) [TV inscenace] 
Skládačka n
minih54586minih54586Žáby a ropuchy (2009) 
Kikkerdril n
minih45452minih45452Co jsme udělali slepicím (1977) 
Co jsme udělali slepicím n
minih15490minih15490Pasáček z doliny (1983) 
n
minih120206minih120206Po proudu (2013) 
Down River n
minih41100minih41100Dick Whittington (1993) [TV inscenace] 
Dick Whittington n
minih3027minih3027Andělé se špinavými tvářemi (1938) 
Angels with Dirty Faces n
minih21001minih21001Thunderball (1965) 
Thunderball n
minih39978minih39978Had a duha (1988) 
The Serpent and the Rainbow n
minih73510minih73510Květinářka (2009) [TV film] 
Flower Gilr n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
4   - curil
3   - fred.appl
7   - Faustka
6   - rosta12
10 - Gremmie
5   - asdf23
5   - Raptor150
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144238
Osobností: 614822
Fotografií: 538924
Plakátů: 257909
Obsahů a biografií: 132084

Poslední komentáře

Noc v muzeu (2006)

Potencial Bena

Noc v muzeu
Myslím, že potenciál Bena   Stillera je mnohem vyšší,   než jaký mohl využít v   tomto filmu a věřím, že   jeho čas ještě přijde.   Nicméně více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 6 / 10

Pánská jízda (2004)

Pánská jízda
Nechápu, jak sem se mohl   nechat tenkrát překecat a   jít na to do kina. To sem ty   prachy měl radši propít,   ono to po schlédnutí bylo na   několik panáků.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 2 / 10

Andělský podíl (2012)

Andělský podíl
Je to spratek, ale má talent.   Talent na to poznat kvalitní   whisky. Život je svině a   kolikrát nabídne jen jednu   šanci. Pokud ji proserete, je více >

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2015/4) [TV epizoda]

Labyrint
Tak napětí graduje, ti co   seriál viděli vědí, co   bude dál, ale i tak to   slušně funguje napodruhé a   opravdu atmosféra, tajmeno,   napínavé momenty to vše   dobře ladí!

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Policajt ze školky (1990)

Policajt ze školky
Dle mého milá rodinná   komedie s lehce akčními   prvky myslím že jsou horší   filmy a komedie tohle se   povedlo nechápu místní   hodnocení. Má to vtip akci a   i myšlenku:-)

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.369/0.317