Zari
ohodnotit

Vánoční panenka [TV film]

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
51 minut
„Pohádka o zlém panákovi a Anežce, která málem přišla o největší dárek.“

Komentáře k filmu Vánoční panenka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2015
Vánoční televizní   příběh mající pro děti   veliký výchovný charakter.   Chtít mít pod stromečkem   vysněný dárek může mít   kde kdo, ale kde je napsáno,   že tam vždy musí být?   Příběh malé Aněžky   toužící po panence budiž   příkladem. Jakýsi   našeptávač ji svojí vůlí   nutí být zlobivá,   prostořeká a vůbec   nesnesitelná. Maminka to   však samou láskou k ní   ledabyle přehlíží, až to   vygraduje na pomyslnou hranici   snesitelnosti. Přísný otec   na základě toho rozhodne,   že vysněná panenka pod   stromečkem prostě nebude.   Pro Aněžku pochopitelně   velké zklamání a také   zadostiučinění. Dobře se   chovat, nebýt drzá a vůbec   vystupovat tak, jak se sluší   a patří je základem všeho   dobra. Aněžka se slzami v   očích si to uvědomí,   vypudí zlého našeptávače   z hlavy a všem se náležitě   omluví. Otec přimhouří oko   a onu panenku zase pod   stromeček vrátí. Tento   příběh bych dětem ve   vánoční čas pouštěl   pravidelně pro poučení.   Jedině slušným chováním   lze dosáhnou vysněného   dárku. Jen ti zlobivý ne.
Hortensie
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Nepříjemná, křečovitá   pohádka, točící se kolem   protivné a rozmazlené   holčičky. Herecké obsazení   vcelku fajn (paní   Divíšková, pan Langmajer),   ale scénář působící   spíše   "antivánočním"   dojmem, z té pohádky jsem   nezaznamenala žádnou   dětskou touhu po vánočních   dárcích a vůbec   štědrovečerní náladu,   byla tam jen ta protivná a   rozmazlená dívenka. Myslím   samozřejmě pohádkovou   postavičku, nikoliv hereckou   představitelku té   holčičky.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

32 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

06:50 - 07:45

47 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Alvin a Chipmunkové (2015) [TV...

07:30 - 08:15

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:20 - 07:50

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Roman Bednář

Bednář Roman

Naposled navštívené:
Roman Bednář

Bednář Roman