Zari
ohodnotit

Vánoce na zámku [TV film]

A Princess for Christmas

Další název:
Christmas at Castlebury Hall; Bláznivé Vianoce (SK); Princezná pod stromček (SK)
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
87 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Vánoce na zámku
Mladá Jules pracuje ve starožitnictví. Po ztrátě své sestry a švagra převzala poručnictví nad neteří Maddie a synovcem Milem. Nemá to s nimi lehké, děti jsou těžko zvladatelné. Dostane se do zoufalé situace, kdy ji najednou vyhodí z práce a chůva dětí dá výpověď, protože už nedokáže snášet jejich věčné vylomeniny. Když se u ní objeví komorník vévody Edwarda s pozváním, aby s dětmi strávila Vánoce na jeho zámku v Evropě, zpočátku odmítá. Vévoda Edward je dědeček Maddie a Mila a kdysi vydědil svého syna Charlese, protože se oženil s obyčejnou dívkou – sestrou Jules. Pro dobro dětí se Jules rozhodne pozvání přijmout, protože se dozví, že vévoda je nemocný. Když přijedou do Castlebury Hall, vévoda se těší dobrému zdraví a Jules se seznámí s Ashtonem, druhým vévodovým synem. Možná, že všichni zde na Vánoce najdou své štěstí.

Zdroj: JOJ Cinema


Popis / Obsah / Info k filmu Vánoce na zámku
Jules Dalyová je mladá žena, ktorá prišla o sestru a švagra, a teraz sa stará ako poručníčka o ich deti - Maddie a Mila. Popritom pracuje ako predavačka v starožitníctve. V jeden nešťastný deň Jules vyhodia z práce, Milo ukradne DVD a Maddie rozhnevá opatrovateľku.

Jules je v zúfalej situácii, keď sa odrazu u nej objaví sluha starého otca detí, vojvodu z Castlebury. Svojho času vydedil syna, pretože sa chcel oženiť s nemajetným a obyčajným dievčaťom. Šľachtic by však rád videl svoje vnúčatá a chce, aby u neho na zámku strávili Vianoce. Jules len neochotne súhlasí a spolu s deťmi odcestuje do Castlebury Hall. Trojica sa tam okrem svojrázneho personálu zoznámi so zatrpknutým vojvodom a jeho synom, princom Ashtonom, ktorý sa Jules okamžite zapáči. Ashton sa však má čoskoro zasnúbiť s lady Arabellou Marchand du Belmontovou. Podarí sa trom návštevníkom priniesť do kaštieľa vianočnú atmosféru a obmäkčiť srdcia jeho obyvateľov?

Zdroj: JOJ


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dana Horčicová

Horčicová Dana

Dům života (Life As a House)

Dům života
Life As a House

Naposled navštívené:
Dana Horčicová

Horčicová Dana

Dům života (Life As a House)

Dům života
Life As a House