Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

V nepřátelském poli

In Country

Žánr:
Rok:
1989
Délka:
111 minut
„Válka ve Vietnamu jí vzala otce a natrvalo poznamenala strýce, s nímž nyní žije. Je na čase konečně skoncovat s minulostí…“

Celkové hodnocení filmu V nepřátelském poli

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.4% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.9.2011
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2010
Tom_Hardy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2003
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2011
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.9.2011
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.9.2011
JosefS
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
cancy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2007
arysto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
jarkamet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.5.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih114417minih114417Příběh kosatky (1966) 
Namu, the Killer Whale n
minih42020minih42020Dawsonův svět (1998) [TV seriál] 
Dawson's Creek n
minih37177minih37177P.F. 77 (2003) 
n
minih65681minih65681Milovníci hudby (1970) 
The Music Lovers n
minih48078minih48078Vysněný svět (2001) [TV film] 
My Louisiana Sky n
minih60479minih60479Diana: Poslední cesta (2007) [TV film] 
The Murder of Princess Diana n
minih141322minih141322Venkovský lékař (2015) 
Médecin de campagne n
minih67658minih67658Rafles sur la ville (1958) 
Rafles sur la ville n
minih7778minih7778Běs (1972) 
Frenzy n
minih108773minih108773Insidious 2 (2013) [2k digital] 
Insidious: Chapter 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.4 % (11)
8   - curil
8   - jarda53
7   - Tom_Hardy
6   - Kycky
7   - Petak69
7   - dandysek
6   - rosta12
10 - JosefS
4   - cancy
5   - arysto
5   - jarkamet

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:25 - 17:00

13 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Expedice Rembaranka 1969

15:45 - 16:45

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:55 - 16:57

43 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:25 - 17:25

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171261
Osobností: 668617
Fotografií: 676514
Plakátů: 323686
Obsahů a biografií: 157067

Poslední komentáře

Neviditelný (2020)

Neviditelný
Pár trochu hororových   scéna, ze sci-fy snad jen   obleček, i když i tam si   říkám, že to možná není   až tak vzdálená budoucnost,   jinak více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Zaříkávač koní (1998)

Zaříkávač koní
Poeticky laděný, trošku   podbízivý a hlavně hodně   dlouhý film o lásce, koních   a lidech. Silný příběh   skvěle doplňuje krásná   hudba a více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 8 / 10

Narušitel (2019)

Narušitel
Film o letcích je vysloveně   letadlově „šotoušský“,   což by mi samo o sobě bylo   sympatické. Ukazuje spoustu   zajímavých, (historických)   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 6 / 10

Halvard Solness (1980) [TV divad...

Halvard Solness
Televizní záznam povedeného   představení Realistického   divadla v Praze. Režisér   František Laurin si za pomoci   kvalitních herců dobře   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zlaté rybky (1977)

Zlaté rybky
Asi bych byl na udělené   hvězdy skoupější, když to   ale porovnám s naší   současnou filmovou tvorbou   vychází mi tahle detektivka   jako více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení