reklama
 
ohodnotit

V nebezpečném území

Choke Canyon

Další název:
On Dangerous Ground; Nebezpečné území
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
92 minut
„Napínavý snímek o muži, který se postavil mocné firmě.“

Celkové hodnocení filmu V nebezpečném území

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.4.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.1.2009
whack
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.2.2013
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.8.2012
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2006
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.8.2008
Vojtěch79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.4.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih48738minih48738Devítky (2007) 
The Nines n
minih39427minih39427Moje krásná čarodějka (2005) 
Bewitched n
minih80911minih80911Kronika (2012) 
Chronicle n
minih21046minih21046Jezdec v čase (1982) 
Timerider: The Adventure of Lyle Swann n
minih71386minih71386Prometheus (2012) 
Prometheus n
minih16958minih16958Princezna na hrášku (1976) 
Princesa na gorošine n
minih6620minih6620Zhasnutá světla (1994) 
Dead Connection n
minih9634minih9634Ještě větší blbec, než jsme doufali (1994) 
n
minih3172minih3172Apač (1954) 
Apache n
minih42358minih42358Temná voda (2002) 
Honogurai mizu no soko kara n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
3   - curil
6   - Justik66
10 - whack
4   - luan66
6   - Dex
3   - Area
9   - Vojtěch79
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144322
Osobností: 615111
Fotografií: 539235
Plakátů: 258055
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.418/0.378