Zari
ohodnotit

Útok na ponorku [Video]

Crash Dive

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
87 minut
„Smrtonosná past hluboko pod hladinou.“
Popis / Obsah / Info k filmu Útok na ponorku
Vojenská ponorka amerického námořnictva Odysseus se vydává, vyzbrojena konvenčními i jadernými střelami, na hlídkovou plavbu. V době, kdy na hladině zuří mohutná bouře, zaslechne posádka volání o pomoc, vynoří se a najde člun, z něhož zachrání pět trosečníků. Navzdory oficiálnímu zákazu brát na palubu pasažéry se kapitán rozhodne trosečníkům pomoci. Za svou dobrotu ovšem draze zaplatí. Z trosečníků se totiž vyklube banda jugoslávských teroristů, která se ponorky zmocní, zavraždí kapitána a několik dalších námořníků a vyhrožuje odpálením jaderných raket na Washington, pokud nedostane sto milionů dolarů ve zlatě. Nikdo přitom netuší, že pětice patří k dokonale vycvičeným teroristům, kteří pracují pro fanatiky ze středního východu a chtějí střely odpálit bez ohledu na zaplacení výkupného. Úřady se obrátí na Jamese Cartera, bývalého experta jednotek S.E.A.L., který zná každý šroubek unesené ponorky, protože pracuje jako konstruktér a Odyssea projektoval. Tajně se spojí se zajatými námořníky a Carter pronikne na palubu, aniž si toho teroristé všimnou. Má zabránit odpálení raket a pokud možno osvobodit posádku. Zpočátku likviduje jednoho teroristu po druhém a průběžně odpojuje rakety, nakonec si ale zabiják Richter uvědomí, co se děje, a pokusí se Cartera zlikvidovat. Současně se k Odysseovi blíží další americká ponorka, která má v případě Carterova selhání Odyssea potopit.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Útok na ponorku
Expert amerického námořnictva James Carter přichází na palubu nejnovější ruské vojenské ponorky Odyssea, která vyplouvá na pravidelné cvičení do Indického oceánu. Celá akce se zdramatizuje, když ponorku obklíčí skupina teroristů, zadrží ji a předají irácké vládě. Zděšení však zavládne, když se na palubě ponorky najde prototyp smrtící nukleární zbraně, která může v průběhu krátké chvíle zničit celou planetu. Podaří se Carterovi v této bezvýchodné situaci najít řešení a zachránit Zemi před hrozící katastrofou?


Autor: Lenas

Popis / Obsah / Info k filmu Útok na ponorku
Útočná atomová ponorka americké armády hlídkující ve vodách jižního Atlantiku narazí daleko na oceánu na pět ztroskotanců v záchranném člunu. Kapitán Derek se rozhodne je zachránit i přes přísný zákaz brát na palubu jakékoliv pasažéry." Nemůžeme je přece nechat jen tak zemřít." Kapitán je zavražděn, z posádky se stanou rukojmí a ponorka mění kurs... Cíl: Washington DC. Poslání: nukleární útok a terorismus.

Autor/Zdroj: /reklamní materiály videodistributora


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Útok na ponorku II: Klamný cíl (1999)

 Útok na ponorku II: Klamný cíl (1999)
Útok na ponorku II: Klamný cíl n
Counter Measures
Žánr: akční / thriller / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: Fred Olen Ray

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

16:25 - 17:15

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Tělo v mé hlavě

16:20 - 17:25

51 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bluesman

Bluesman
Bluesman

Naposled navštívené:
Bluesman

Bluesman
Bluesman