Zari
ohodnotit

Útěk z MS-1

Lockout

Další název:
Lock-Out; MS One: Maximum Security / Lockout: Útek z MS - 1 (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2011
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
24.5.2012
„Uprchnout odtamtud je nemožné. Zůstat tam je čisté šílenství.“
Popis / Obsah / Info k filmu Útěk z MS-1
V budoucnu našli lidé ochranu před zločinci. Jsou drženi mimo zemi, ve vesmíru. Věznici MS One navštíví, jako humanitární pracovnice, dcera prezidenta, kterou vězni při krvavé vzpouře drží jako rukojmí. Agent Snow jí může zachránit - má totiž potíže se svým zaměstnavatelem, je obviněn ze spiknutí - a prezident mu nabídne svobodu bez podmínek, když jeho dceru vysvobodí. Ale to není tak jednoduché, naopak, bude to velice komplikované...

Zdroj: Axocom


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Útěk z MS-1
Píše se rok 2079 a agent CIA Snow je neprávem obviněn z vraždy a vlastizrady. Ředitel tajné služby má příkaz usvědčit ho a Snow je záhy odsouzen na 30 let pobytu v káznici MS-1, ze které není úniku. Ta se nachází mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. V rámci humanitární mise navštíví přísně střeženou vesmírnou věznici prezidentova dcera Emilie Warnocková. Při prošetřování nekalých praktik vedení dojde ke vzpouře vězňů a Emilie se stává jejich cennou kořistí. Ven ji může dostat jen svéhlavý a nekompromisní agent Snow. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku - nový život a svobodu výměnou za záchranu jeho dcery. Podaří se mu ji vysvobodit z rukou rebelujících zločinců?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Útěk z MS-1
Snímek Útěk z MS-1 se odehrává v nepříliš vzdálené budoucnosti a zahráli si v něm Guy Pearce a Maggie Grace. Příběh vypráví o falešně obviněném vládním agentovi (Pearce), jehož jediná šance na získání svobody spočívá v nebezpečné záchranné misi prezidentovy dcery (Grace). Podaří se mu ji zachránit před rebelujícími zločinci ve vesmírném vězení s maximální ostrahou?

Zdroj: HBO Europe


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Útěk z MS-1
MS-1 je věznice, která se nachází na poněkud netradičním místě - ve vesmíru, kde jsou uvězněni ti největší a nejhorší zločinci jakéhokoliv druhu. Toto místo navštíví v rámci humanitární mise dcera prezidenta Spojených států. Bohužel se nachází na nesprávném místě v nesprávný čas, ve věznici vypukla vzpoura a Emilie je použita jako rukojmí.Po zjištění těchto znepokojivých informací na Zemi je do vesmíru vyslán chlapík Snow, který byl obviněný z pokusu o špionáž v USA, o které tvrdí, že ji nespáchal.Pokud se mu podaří zachránit Emilii ze spárů vrahů a dalších cvoků, tak mu bude nabídnuta svoboda. Sebevražedná mise může tedy začít.


Autor: Langley

Popis / Obsah / Info k filmu Útěk z MS-1
V akčním sci-fi snímku debutující režisérské dvojice Stephena St. Legera a Jamese Mathera Útěk z MS-1 je v roce 2079 vládní agent Snow obviněn ze špionáže a čeká ho třicet let v orbitální vesmírné věznici MS-1, kam se právě vypravila prezidentova dcera Emilie na humanitární misi. Když tu brzy po jejím příjezdu vypukne vzpoura, Snow dostane nabídku: za záchranu Emilie získá svobodu. Muž také doufá, že se mu při nebezpečném úkolu podaří nalézt důkazy o své nevině. – Útěk z MS-1 (natočený v Bělehradu) je béčkovým žánrovým snímkem s nemluvným hrdinou, který všemu navzdory dokáže během efektních akčních scén a nelogických dějových zvratů nemožné.


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama