Zari
ohodnotit

Ústav hrůzy

The Forgotten

Další název:
Death Ward #13; Don't Look in the Basement
Rok:
1973
Délka:
89 minut

Obsah filmu Ústav hrůzy

 
Děsivá lékařská tajemství ožívají. Lékařská tajemství mohou být děsivá! Už když mladá zdravotní sestra Charlotte poprvé vstoupila do Stephenova sanatoria, měla pocit, jako by nebylo vše v pořádku. Hlavní lékař byl zavražděný za nejasných okolností, pacienti se volně toulají po chodbách, ve kterých se schází personál, a telefon ne a ne fungovat. Jen lékařka Mastersová jako by byla se stavem věci zcela spokojená. Charlotte zoufale pátrá po pravdě a brzo zjišťuje, že teror, který zařívá od šílených chovanců, je pouhým začátkem pekla, které na ni čeká v ústavu hrůzy.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

261972
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.3.2012
1
Tento film pro mě nebyl moc zajímavý   jelikož jsem při něm usnula a dokoukávala jsem   ho ráno. Herce ani nebudu komentovat ale hlavní   postava se do role pracující v tom ústavu   vůbec nehodila.

2
Dnes už hodně zastaralý   filmeček z prostředí blázince. Pro hororové   labužníky, kteří jdou po všem, a je jim jedno   kolik film má let, je tu dobrá zpráva. Vzhledem   k věku filmu není jeho kvalita ztracená. Má   stále co nabídnout. Postavy mají svůj   charakter i chování a podle toho je lze   odlišit. Mají každá svůj "stupeň   bláznovství". Navíc prostředí je vcelku   děsivé už proto, že blázni se potulují   volně po chodbách, takže divák nemůže   předpovídat, co udělají, nebo jak zareagují.   Příchod nové sestry se jaksi trochu   zkomplikuje. I přesto, že blázni se chovají   "přátelsky", za jejich temnou slupkou   minulosti se skrývá něco, co je pro novou   sestru nebezpečné a tak je na ni, zda ji odhalí   včas a zachrání si tím život. Režisér   nenaléhal na příliš složitý a propracovaný   scénář, jelikož natáčel velice smysluplně,   zodpovědně a vystačil si s tím, co měl. Hudba   je dramaticky děsivá a vystihuje přesný   charakter celého filmu. Ač je Ústav hrůzy pro   někoho nezajímavý, lze dokáže i po tolika   letech vyvolat pocit toho, že si dokonce   uvědomíte fakt, že nejste normální.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Bud Friedgen

Friedgen Bud

John Andrew Berton

Berton John Andrew

Naposled navštívené:
Bud Friedgen

Friedgen Bud

John Andrew Berton

Berton John Andrew