Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Upírky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
p.a.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2017
Režisérka a zároveň i   scénáristka to má v ruce.   Komedie zkrátka umí.   Ritterová je dobrá, ale kdo   mě sakra překvapil byla   Silverstoneová. Myslel jsem   že hrát neumí a zde mě   přesvědčila o opaku.   Přítomnost Weaverové a   McDowella to jen   vyšperkovala. Příjemná   zábava
klasifikátor
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.11.2020
Jestli to měla být komedie   tak alespoň pro mě k tomu   měli dát nějaké   vysvětlivky. Ale budu to   spíš brát jako parodii   (což asi taky doufám byla)   na upíří klasiku. Jako   takový má film světlá   místa a dá se považovat za   dost slušný průměr.   Představitelky hlavních   rolí A.Silverstone a K.Ritter   nejsou žádné Grety Garbo   ale tady to ani nevadí. A   navíc skutečné herectví tu   zastanou jiní třeba Wallace   Shawn v roli Van Helsinga.   Když nebudete od toho čekat   nic víc než hodně   oddechovou zábavu můžete   tenhle film klidně risknout.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.4.2013
Vamps
Film, který mne lákal   především kvůli samotnému   názvu (jsem příznivcem   upírů) a díky faktu, že   tam hraje Dan Stewens (Matthew   Crawley z Panství v   Downtonu). Po prvních   několika minutách jsem   začínala mít hrůzu z toho   do čeho jsem se to zase   pustila, i když film si   vůbec na nic nehraje a   děláš si legraci z   podobných upírských filmů   přesto tomu něco chybělo.  
Alicia Silverstone   nikdy nebyla kdovíjaká   herečka, v tomto případě   ani hrát příliš nemusí,   ale docela mne zarazilo jak   staře vypadá, poněkud   vtipné, když má hrát   upíra, který nestárne, po   skončení filmu mi to nedalo   a začala jsem hledat, kolik,   že této blond krásce   vlastně je, a byla jsem v   šoku. Jdeme dál, sympatická   černovláska Krysten Ritter,   kterou jsem viděla jen v   Gilmorových děvčatech, si   mé sympatie získala a byla   společně s Matthewem asi to   nejlepší co tento film mohlo   potkat. Ani malá účast   Sigourney Weaver to nemůže   vytrhnout.
I když se   tam našlo pár komických   situací, nejedná se o   komedii u které by Vás   bolelo břicho ze samého   smíchu, film je nenáročný   a zřejmě to tak mělo i   být, jak už jsem řekla film   si vůbec na nic nehraje,   netlačí na pilu, protože   nemá proč.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Místo činu: Drážďany - Parasom...

23:35 - 01:05

7 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

ČT2 - Čtverec (2017)

22:50 - 01:20

52 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:00 - 23:55

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Honeymoon - líbánky k nepřežit...

22:55 - 23:45

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama