Zari
ohodnotit

Úniková hra

Escape Room

Rok:
2019
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
31.1.2019
„Kde sú tvoje hranice?“
Popis / Obsah / Info k filmu Úniková hra
POZOR, SPOILER

Mladík Gabe je sám v místnosti, která se zmenšuje. Rychle hledá nějaké indicie, aby mohl z místnosti utéci…

Zoey Davisová je hezká mulatka studující kvantovou fyziku. Dokonce napsala článek o „zero efektu“.

Černoch Jason Walker je vysoce postavený obchodník, neustále vychvalován svým šéfem.

Ben Miller pracuje v obchodě. Je obyčejný prodavač a mrzí jej to. Chtěl by výše.

Jason dostává od šéfa dar, jakousi podivnou černou krychli. Stejnou obdrží i Zoe a Ben. A ti tři se sejdou v jedné místnosti budovy firmy Minos. Nejsou zde sami, je tu mladá dívka Amanda Harperová a muž Mike Nolan. Pak je tu Danny Khan, zkušený hráč, který už má tyto hry v malíčku. Ten jediný propašuje do místnosti mobil. Jako poslední přichází Gabe. Když pak urve kliku u dveří, kterými vešel, začíná hra. Ostatní hledají nějaké indicie, když se na stropě rozzáří tepelné spirály. Pak i na zdech. Začíná být horko. Únik objeví hráči až na poslední chvíli.

Po vraždícím horku a plamenech přichází pravý opak. Totiž zima a mráz, poté co se dostanou z chaty. Jsou na zamrzlé vodní ploše. Potřebný klíč je v ledové kostce, zde přichází o život první hráč.

Další místnost je bar, ale obrácený vzhůru nohama. Ten je pak odhalen jako velký výtah, a když z něj začínají odpadávat kusy podlahy, vlastně stropu, je třeba něco začít dělat. Amanda odvážně šplhá pro další indicii. Zachrání ji na poslední chvíli. Z této místnosti se dostávají již jen čtyři zbývající a ocitnou se v nemocničním pokoji. Zde se postupně odhalí, co mají hráči společného.

Zoey rozmlátí všechny kamery, aby zamezila jejich sledování. Jenže čas na vyřešení úkolu běží. Má pomoci EKG? Když na něm umírá další hráč, vyprší čas. Do místnosti proudí plyn. Jason nakonec pomocí EKG otevře malá dvířka a i s Gabem utíká. Zoey zůstává v místnosti. Oba uprchlíci jsou v místnosti, ve které mají halucinace. Totiž, když se dotkli poklopu, kterým chtěli dále unikat, zjistí, že na něm byla látka, která se jim dostala do těla. Mají najít protilátku. Tu najde Gabe a nastává o ni rvačka, protože je jen jedna. Nakonec se Gabe ocitá v místnosti na začátku příběhu...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Úniková hra
Šest pečlivě vybraných jedinců dostane dárek - tajemnou krychli, která je vlastně hlavolam. Pokud ho vyřeší, dostanou vstupenku do hry, kde můžou vyhrát až 10 000 $. Dnes se jim říká únikové hry. A tak se sejdou v jedné místnosti burzovní makléř, studentka, skladník, řidič, vojanda a odborník na tyto hry. Každý si s sebou přinesl i děsivé tajemství ze své minulosti, proč byl vlastně vybrán pro tuto hru.


Autor: PROCESOR

Popis / Obsah / Info k filmu Úniková hra
Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití.

Zdroj: Falcon


Popis / Obsah / Info k filmu Úniková hra
Film "Úniková hra" vypráví příběh šesti cizích lidí, kteří přijmou tajemnou výzvu zúčastnit se únikové hry, v níž poslední zbývající hráč získá milion dolarů. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje... a začíná boj o přežití.

Lákavé pozvání svede dohromady šestici cizích lidí. Zpočátku se domnívají, že se sešli kvůli podmanivé únikové hře. Záhy však odhalí zdrcující pravdu, že jsou jen pouhými pěšáky v sadistické hře na život a na smrt. Společně si klestí cestu od jedné děsivé scény ke druhé, zatímco nacházejí další stopy a řeší nejrůznější hádanky. Hráči velmi brzy zjistí, že jejich přežití možná závisí na těch nejtemnějších tajemstvích z minulosti.

HBO Europe


Popis / Obsah / Info k filmu Úniková hra
Známy hororový režisér Adam Robitel (Insidious: Posledný kľúč) prináša príbeh šiestich ľudí, ktorí prijali pozvanie do tajomnej escape room. Netrvá dlho, kým si uvedomia, že z tejto hry sa nedá uniknúť... treba ju prežiť.

Itafilm


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Vražedné šifry: San Francisco

23:10 - 23:55

25 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Špinavé ulice (1973)

22:30 - 00:20

65 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:05 - 00:00

30 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:30 - 00:30

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Jasper Pääkkönen

Pääkkönen Jasper

Ion Cojar

Cojar Ion

Ingrid Rabel

Rabel Ingrid

Naposled navštívené:
Jasper Pääkkönen

Pääkkönen Jasper

Ion Cojar

Cojar Ion

Ingrid Rabel

Rabel Ingrid