reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Únik [Video]

Fast Getaway

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Únik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2010
videofil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2010
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2012
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.1.2007
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.6.2009
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.8.2013
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.8.2008
valentine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
28.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih112978minih112978Amigos... (2011) 
Amigos... n
minih50706minih50706Opus pro Smrtihlava (1984) 
Opus pro Smrtihlava n
minih20062minih20062Swingaři (1993) 
Swing Kids n
minih110499minih110499Ohnivý armagedon (2012) [TV minisérie] 
Ring of Fire n
minih3861minih3861Bez okolků (1967) 
Point Blank n
minih33987minih33987Vysloužilí lvi (2003) 
Second Hand Lions n
minih23543minih23543Zákon mlčení (1985) 
Code Of Silence n
minih5595minih5595Červnové dny (1961) 
Červnové dny n
minih75202minih75202Bílý Elephant (2011) 
Elephant White n
minih57208minih57208Nikdo není dokonalý (1997) [TV pořad] 
Nikdo není dokonalý n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51 %
4   - curil
6   - videofil
4   - Bara.40
7   - satyr
8   - rimeon
4   - Elementik
5   - tomast
8   - zazrakpave
3   - fidelio
2   - valentine
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141646
Osobností: 606691
Fotografií: 526705
Plakátů: 254011
Obsahů a biografií: 130333

Poslední komentáře

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Méďové (2001) [TV seriál]

Méďové
Pro tyto tři huňáče máme   slabost já i moje vnoučata,   a nejenom proto, že si jejich   taškařice užíváme taky v   berounském "medvědáriu",   více >

Autor: collen | Hodnocení: 10 / 10

Nejtemnější zlo (2009) [TV film]

Nejtemnější zlo
To skákání děje z místa   na místo mi pěkně lezlo   krkem. A ten guláš v tom…   Kdysi dávno jsem nějaké   práce od H.P. přečetl, a   nijak mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

V sedmém nebi (2014/1) [TV pořad...

V sedmém nebi
Tento pořad mám moc rád,   dívám se a občas i nad   smutným případem ukápne i   slza, bez nich to nejde, když   jsem pracoval v Brně, tak   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Sbohem buď, lásko má (1944)

Sbohem buď, lásko má
Jeden z nejlepších filmů   noir natočený v roce 1944.   Nesnadná uchopitelnost, hra   světel a stínu, výborné   převedení detektivního   žánru více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.491/0.466