Cerven
ohodnotit

Ulice zlata

Streets of Gold

Další název:
Zlaté pěsti
Žánr:
Rok:
1986
Délka:
95 minut
„Bývalý sovětský boxer se jako trenér národního týmu USA chystá na odvetný zápas proti Sovětskému svazu...“
Popis / Obsah / Info k filmu Ulice zlata
Alec Neuman je emigrant ze Sovětského svazu, který hledá v Americe štěstí. Jenže se mu nedaří. Živí se jako pomocná síla v kuchyni a noc tráví tím, že zapíjí svůj promarněný talent a život. V Sovětském svazu byl totiž nadějným boxerem, ale pro jeho židovský původ ho nezařadili do národního mužstva a znemožnili mu účast na olympiádě. Později mu zakázali boxovat úplně. Jednoho dne se ale Alec seznámí se dvěma mladíky, s Timmym a Rolandem. Oba dva jsou typické děti ulic Brooklynu, kteří ale mají boxerský talent. Alec jim nabídne, že je bude trénovat. Chlapci se pod jeho vedením dostávají do národního týmu. Původní Timmyho manažer však nemůže přenést přes srdce, že se jeho bývalému svěřenci pod taktovkou nového trenéra daří, a dojde k incidentu, při kterém je boxer Roland pořezán na zápěstí. Blíží se zápas se Sověty, do kterého tedy může nastoupit pouze Timmy. Dostane se Alecovi prostřednictvím jeho svěřence zadostiučinění?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Ulice zlata
Alek je imigrant ze Sovětského Svazu, který byl svého času talentovaným boxerem, ale z důvodu jeho náboženského přesvědčení nebyl vpuštěn do Ruského národního týmu. V depresi a bez ambicí potkává dva mladé amatérské boxery. Jakožto jejich trenér je trénuje až k vítězství.


Popis / Obsah / Info k filmu Ulice zlata
Klaus Maria Brandauer hraje v tomto boxerském příběhu sovětského šampióna v lehké váze, který ve své vlasti nesmí bojovat. Rozhodne se proto emigrovat do Spojených států. V New Zorku se mu podaří objevit dva mladé nadějné boxery a stane se jejich trenérem. Udělá z nich špičkové zápasníky, kterým se nikdo v New Yorku nedokáže postavit. Ale jejich trenér je tajně připravil pro jiného, silnějšího soupeře - mužstvo Sovětského svazu. S jejich púomocí chce oplatit své ponížení. Oni se mají stát jeho pěstmi…

Autor/Zdroj: /Popis


reklamní materiály distributora

Autor/Zdroj: /Zdroj


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama