Zari
ohodnotit

Úkryt

The Panic Room

Další název:
Panic Room
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
108 minut
Premiéra v ČR:
2.5.2002
„Měla to být nejbezpečnější místnost v novém domě Meg a její dcery Sarah. Jenže nebyla.“
Popis / Obsah / Info k filmu Úkryt
Rozvedená Meg Almanová a její dvanáctiletá dcera Sarah se nastěhují do luxusního newyorského domu, jehož zvláštností je tajná místnost, kterou si tu jako nedobytný úkryt nechal vybudovat předchozí majitel. Meg sice podle návodu zapne bezpečnostní systém, přesto hned první noc vnikne do domu trojice nezvaných "návštěvníků" - Burnham, Junior a Raoul. Když se Meg probudí a zjistí, že v domě jsou lupiči, zavře se i s dcerou v úkrytu. Netuší, že to, co muži chtějí, je schováno právě v nedobytné místnosti. Lupiči s ní komunikují pomocí bezpečnostních kamer. Slíbí jí bezpečný odchod z domu, ale Meg jim nevěří a nehodlá místnost opustit. Zloději začnou hledat způsob, jak se dostat dovnitř. Všechny pokusy ale selhávají. Burnham, který nechce nikomu ublížit, si uvědomuje, že se mu akce vymyká z rukou. zatímco se dohaduje s komplici, Meg se odváží opustit skrýš a vydá se do ložnice pro mobil.


Autor: veverka-zrzka

Popis / Obsah / Info k filmu Úkryt
Když do domu rozvedené Meg Altmanové vnikne trojice nezvaných návštěvníků, schová se žena společně s dvanáctiletou dcerou Sarah do místnosti, která slouží jako nadobytný úkryt. Netuší ovšem, že to, co muži chtějí, je ukryto právě zde. Lupiči komunikují s Meg pomocí bezpečnostních kamer. Slíbí jí volný odchod z domu, ale žena jim nevěří a nehodlá úkryt opustit. Lupiči začnou hledat způsob, jak se dostat dovnitř. Všechny pokusy ale selhávají. Sarah však náhle dostane záchvat a Meg se bez ohledu na nebezpečí vydá ven pro inzulinovou injekci.


Autor: ajaajena

Popis / Obsah / Info k filmu Úkryt
Příběh rozvedené třicátnice a její dcery, které jsou nuceny ukrývat se v „místnosti strachu“ v jejich novém luxusním domě. Schovávají se před nezvanými hosty, kteří v době hledají dosud nenalezené peníze bývalého milionáře. Právě tento nucený společný pobyt jim pomáhá nalézt samy sebe.


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Úkryt
Rozvedená Meg Altmanová (Jodie Foster) a jej dvanásťročná dcérka Sarah (Kristen Stewart) sa nasťahujú do luxusného newyorského domu, ktorého zvláštnosťou je tajná miestnosť. Tú si ako nedobytný úkryt nechal vybudovať predchádzajúci majiteľ. Meg síce podľa návodu zapne bezpečnostný systém, napriek tomu vnikne v noci do domu černoch Burnham (Forest Whitaker), vypne bezpečnostné kódy a vpustí do jeho priestorov svojho komplica Juniora (Jared Leto), ktorý si neplánovane priviedol posilu - maskovaného a ozbrojeného Raoula (Dwight Yoakam). Trojica príde do konfliktu, pretože dom mal byť podľa ich informácií prázdny. Keď sa Meg náhodou prebudí a zistí, že v dome sú lupiči, zobudí dcéru a podarí sa im schovať sa v úkryte - ale ani zďaleka nemajú vyhrané. Muži sa totiž nezastavia pred ničím, pretože obsah zakódovaného sejfu v úkryte je pre nich priveľmi cenný... Zakrátko, keď sa diabetička Sarah stane rukojemníčkou zločincov, Meg nezostáva nič iné, ako bojovať o dcérin život všetkými dostupnými zbraňami...

Zdroj: Markíza


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Dcery a synové divočiny

16:30 - 17:25

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:30

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

43 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Baris Kirimselioglu

Kirimselioglu Baris

Naposled navštívené:
Baris Kirimselioglu

Kirimselioglu Baris