Zari
ohodnotit

Ukradená nevinnost [TV film]

My Baby Is Missing

Další název:
Vráťte mi dieťa! / Stolen Innocence / Ztracená dcera
Žánr:
Rok:
2007
Délka:
90 minut
„Myslela si, že její právě narozené dítě zemřelo, ale nakonec zjistila, že bylo uneseno!“
Popis / Obsah / Info k filmu Ukradená nevinnost
Jenny je mladá úspěšná žena, které se daří v práci a čeká své první dítě. Bývalý přítel Tom o tom ale neví. Jejímu ošetřujícímu lékaři se nelíbí její vysoký krevní tlak a tak se Jena přihlásí do evidence prenatálního centra. Přijde ji domů zkontrolovat zdravotní sestra a dá jí i nějaké vitamíny. Jeně se udělá v noci špatně, narychlo jako ve snu porodí, ale novorozená dcerka zemře. Jeny se probere až v nemocnici. Sestru z centra tam nikdo nezná. Když se vrátí domů, zjistí, že vitamíny, které dostala, jsou pryč. Začíná vyšetřování míry zavinění předčasného porodu. Policistka si myslí, že si Jenny, která byla bez partnera a byla úspěšná v práci, sama vyvolala porod, měla totiž v krvi stopy po lécích a že se chtěla dítěte zbavit. Jenny chce znát výsledek pitvy, ale vinou administrativní chyby dítě zpopelnili. V nemocnici si jedna sestra vzpomene, že viděla ženu z popisu, jak je v kartotéce, myslela si, že je to nová sestra. A také prozradí, že stejný potrat proběhl pár dní před jejím. Za Jenny přijede Tom, aby jí byl oporou. Najdou podle záznamu na videokameře auto z půjčovny a adresu řidičky. Je to Nicol Parkerová. Jedou k ní domů, Jenny jí vezme poštu, vnikne na zahradu, vidí oknem kojeneckou láhev, ale zatkne ji policie a nikdo jí její verzi nevěří. Podle výpisu z telefonních hovorů Jenny zkouší čísla a dovolá se do adopční agentury. Sehraje s Tomem manželský pár a požádají pana Severse o adopční formulář. Večer se tam vrátí a prohledají záznamy. Druhý den se pokusí Severse přitlačit ke zdi, ale Nicol ho varuje. Jenny volá policistku, která jí konečně uvěří. Jenny s Tomem sleduje Nicol a Severse na schůzku, kde mají předat dítě adoptivním rodičům, zavolají policii, ta obchodníky s dětmi zatkne a po testech DNA vrátí malou Madeline rodičům.

Zdroj: TV Barrandov


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Ukradená nevinnost
Jenna Davisová je matka samoživitelka, která po probuzení zjistí, že její sotva narozená holčička je mrtvá. Je dítě obětí mazané předporodní ošetřovatelky na níž si nikdo nepamatuje, že by ji viděl, nebo je obětí vlastní matky, která má narušenou psychiku?

Když se policie začne se domnívat, že Jenna svoji dcerušku zavraždila, aby neohrozila svoji rozjíždějící se kariéru, je nucena uprchnout. Spolu s otcem Jenna závodí s časem, aby zjistili, co se vlastně stalo s jejím dítětem.


Autor: efCZa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:50 - 02:25

9 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Mořští vlci (1980)

00:20 - 02:15

99 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Kluk od vedle (2015)

00:55 - 02:45

64 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Dech života (1987)

00:30 - 03:25

89 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Germaine Roger

Roger Germaine

Diamantová noc

Diamantová noc

Naposled navštívené:
Germaine Roger

Roger Germaine

Diamantová noc

Diamantová noc