reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Uhoď ji, je to Francouzka!

Slap her… She's French

Další název:
Udri ju, je to Francúzka! (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut
„Když americká slečna „Dokonalá“ potká svou francouzskou kopii, může se na texaském maloměstě strhnout vichřice… Středoškolská komedie o rivalkách na život a na smrt.“

Celkové hodnocení filmu Uhoď ji, je to Francouzka!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2011
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.1.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2013
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2011
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2008
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.1.2010
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2007
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2014
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2004
soccer.player
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2013
Orin002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2015
kamisu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2008
pajous1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2009
Dragon20001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih103622minih103622Don Jon (2013) 
Don Jon n
minih66191minih66191Utajená operace (2010) 
Operation: Endgame n
minih13666minih13666Návrat ztraceného syna (1966) 
n
minih16932minih16932Prezidentův syn (1996) 
First Kid n
minih36107minih36107Velmi uvěřitelné příběhy podle Igora Chauna (1991) 
n
minih37497minih37497Roboti (2005) 
Robots n
minih28430minih28430Velké zvíře (2000) 
Duże zwierzę n
minih75282minih75282Baby Shower (2011) 
Baby Shower n
minih32480minih32480Na Vánoce budu doma (1998) 
I'll be Home for Christmas n
minih69899minih69899Barbar Conan (2011) 
Conan the Barbarian n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - curil
4   - efCZa
3   - hvezdyn
6   - ajaajena
4   - mat.ilda
5   - dobes.pave
3   - Pixel116
5   - dandysek
2   - Jarda.ftr
7   - Kachy
9   - kubik-duli
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - Zdenek13
10 - verkn
5   - Myšák
4   - soccer.pla
9   - Orin002
5   - kamisu
5   - pajous1

TV Program

ČT1 - Kojak (1973) [TV seriál]

15:55 - 16:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Sternbergové

16:25 - 17:20

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

37 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:25 - 16:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141401
Osobností: 605789
Fotografií: 526212
Plakátů: 253752
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Obsluhoval jsem anglického krále...

Obsluhoval jsem......

Obsluhoval jsem anglického krále
Docela ubohost zejména   zásluhou mladého   představitele. Na základě   článků v časopisech jsem   očekával veledílo a pak   jsem byl zklamán.

Autor: devalera | Hodnocení: 4 / 10

Nepřítomnost (2011)

Odpad

Nepřítomnost
K tomuto pseudofilmu jen velmi   stručný komentář : i   průjem může být   amatérský a   nízkorozpočtový. Total hnus   a naprostá ztáta času

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

The Invitation (2015)

Pozvání k zívání

The Invitation
Pokud se chcete téměř 90   minut rýpat nožíkem ve   stole nebo si čistit nehty(je   možno i obráceně) potom   snímek vřele doporučuji.   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.205/1.175