reklama
 
ohodnotit

Uhoď ji, je to Francouzka!

Slap her… She's French

Další název:
Udri ju, je to Francúzka! (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
90 minut
„Když americká slečna „Dokonalá“ potká svou francouzskou kopii, může se na texaském maloměstě strhnout vichřice… Středoškolská komedie o rivalkách na život a na smrt.“

Celkové hodnocení filmu Uhoď ji, je to Francouzka!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (21 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.3.2011
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
21.1.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.8.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.4.2013
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.2.2011
Pixel116
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
4.9.2010
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2008
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
1.1.2010
Kachy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.9.2007
kubik-dulik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.8.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.10.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2014
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.5.2009
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
Myšák
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.2.2004
soccer.player
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2013
Orin002
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.6.2015
kamisu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.10.2008
Dragon20001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.1.2016
pajous1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47266minih47266Akta X: Chci uvěřit (2008) 
The X-Files: I Want to Believe n
minih25476minih25476Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak (1999) 
Byl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drak n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih24044minih24044Zóna úniku (1994) 
Drop Zone n
minih87488minih87488Thanks, Smokey! (2011) 
Thanks, Smokey! n
minih25221minih25221Muž nie je žiadúci (1983) 
n
minih8479minih8479Honičky králíčka Bugse (1981) 
Looney Looney Looney Bugs Bunny Movie n
minih17414minih17414Příklady táhnou (1939) 
Příklady táhnou n
minih79808minih79808Bojovníci se žraloky (1956) 
The Sharkfighters n
minih123852minih123852Co s láskou (2014) [2k digital] 
The Best of Me n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
5   - curil
4   - efCZa
3   - hvezdyn
6   - ajaajena
4   - mat.ilda
5   - dobes.pave
3   - Pixel116
5   - dandysek
2   - Jarda.ftr
7   - Kachy
9   - kubik-duli
6   - rosta12
10 - Gremmie
7   - Zdenek13
10 - verkn
5   - Myšák
4   - soccer.pla
9   - Orin002
5   - kamisu
9   - Dragon2000

TV Program

ČT1 - (?)

12:00 - 12:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Gomera

12:05 - 12:35

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

12 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Polední zprávy

12:00 - 12:15

12 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146779
Osobností: 622561
Fotografií: 554955
Plakátů: 263507
Obsahů a biografií: 134612

Poslední komentáře

Hon na myš (1997)

Hon na myš
Taková rodinná blbinka na   neděli. Není třeba v tom   cokoli hledat. Prostě se jen   dívat a bavit se. A hlavně   nebrat v potaz na nesmysly.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Králové hor (2015)

Králové hor
Králové hor potěší oko   každého milovníka přírody   a navíc je snímek malý   dokument o životě   majestátních dravců a   opravdových vzdušných více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

3000 mil na útěku (2001)

3000 mil na útěku
Sem tam jsem se v ději   ztrácel, ale jinak to byla   ucházející podívaná.   Chtělo to však více akce.   Další procenta strhávám za   hnusnou hudbu. Podruhé ne.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Arthur Newman (2012)

Arthur Newman
Ano, je to o útěku před   svou minulostí a je to   depresivní. Stejně   depresivní jako samotný   život ve středním věku.   Lze však z toho více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Záchranný člun (1944)

Záchranný člun
Další povedený film mistra   napětí. Je zajímavé   sledovat, jak skupina   přeživších z torpédované   lodi německou ponorkou   dokáže diváka více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.506/0.466